x

rat se ne zaustavlja

Neću se smiriti dok te ne ugasim! Baka Prase objavio klip o Mitroviću, pokazao poruke koje mu je Željko slao! (Video)

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase i vlasnik televizije "Pink", Željko Mitrović su u sukobu jer Bogdan tvrdi da mu Mitrović duguje novac.


U objavama na Instagramu, Mitrović je juče spomenuo izvjesnu djevojku Nataliju Š. za koju tvrdi da joj je Bogdan prenio mononukleozu. Kako piše 24sedam.rs o Nataliji Šćekić, koja pored toga što je manekenka, radi u Urgentnom centru.


Jutjuber je prije par minuta okačio klip o kom trenutno bruji cijeli Balkan. On je u njemu progovorio o aktuelnoj svađi sa Željkom, ali se i osvrnuo na priče da je izvjesnoj Nataliji prenio bolest tokom s.ksualnog odnosa. Ujedno je postavio poruke koje mu je Mitrović navodno slao. 


"Ima jedna riba koja je meni p.... k... u 2016. godini. Ja sam se kunem da je samo to bilo. I sada "ovaj" nju spominje zato što je ona, debilka mala, otišla kod Mitrovića, trebalo je da uđe u Zadrugu i da bi dobila poene rekla "znaš, ja sam malo bila sa njim, malo sam mu c.livala t... i malo mi je prenio mononukleozu". Da li sam joj prenio mononukleozu, skroz moguće, ali sam se ja tada izliječio od toga. Tu krivicu možda i mogu da prihvatim. I sada, najsmješnije, ta riba i njena keva, polupanka isto 200, hoće da mi pakuju sil.vanje", rekao je Baka u klipu.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bio sam toliko depresivan kad me ljubavnica ostavila zbog drugog tipa nakon što smo hodali pet godina, pokušao sam je moliti da mi se vrati, odbila je i rekla da više ne osjeća ništa prema meni. nakon sve ljubavi koju smo dijelili u prošlosti, nisam mogao zamisliti svoj život bez nje, jer je moja ljubav prema njoj bila neprocjenjiva za razmjenjivati ​​iz bilo kojeg razloga, jednog dana dok sam pregledavao internet vidio sam komentar kako on ima moć vratiti bivšeg ljubavnika i odlučila sam se pokušati uvjeriti kontaktirajući ga i odmah sam to učinila, odgovorio je i objasnila sam kroz što prolazi i rekao je da je drugi tip upotrijebio vudu čaroliju na njoj zbog čega me ostavila zbog njega usprkos mojoj brizi za nju i obećanju da će mi pomoći da vratim svog ljubavnika, a također će mi pomoći da ga začaram da mi više ne može uzvratiti udarac, za manje od tri dana jedan čovjek je upucan od strane nepoznatih muškaraca na Floridi iu roku od 48 sati moja je djevojka bila u mojoj kući čekajući da se vratim s posla, a kad sam se vratio, počela je moliti, govoreći da joj je žao što nikada nije znala što ju je snašlo. hvala dr. apata na pomoći. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected]. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected]. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected]. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viber putem +1(425) 477-2744