x

uz bogat program

Neosporno dobar vikend je iza nas: Održan X Međunarodni moto skup u Herceg Novom! (Galerija)

Na plaži Ušće u Igalu, u organizaciji hercegnovskog moto kluba “MC Cruiser” vikend iza nas (25,26. i 27. avgust) organizovan je X Međunarodni moto skup, na kojem je učešće uzelo više hiljada gostiju iz Crne Gore, država regiona i Evrope.


Moto skup je počeo u petak 25. avgusta od 8:00 sati, zvanično otvaranje je uslijedilo u 20:30 sati, a od 21:00 sat je počeo rok koncert grupe “Nitro” iz Herceg Novog i “New deal” iz Niša.


U subotu, 26. avgusta u 17:00 sati je uslijedio defile motora od plaže “Ušće” donjim putem kroz Igalo do kružnog toka u Meljinama i nazad magistralom do Igala. Potom su uslijedile atraktivne bajkerske igre, a od 21:00 sat koncert rok grupe “Infuzija” iz Bratunca i “Sevdah rock connection” iz Niša.


Pobjednik u moto igrama

I ovoga puta je ulaz bio besplatan, kao i kamp i hrana za bajkere, a dobar provod je bio neizostavan. 

Herceg Novi je i dalje jedini grad u Crnoj Gori koji ima ovakvu manifestaciju, pa iz Moto kluba MC Cruiser zahvaljuju sponzorima koji su im pružili ruku podrške kako bi uspjeli da realizuju sve planirano, a kao domaćini su se potrudili da se svi gosti lijepo provedu, osjete tradicionalno gostoprimstvo i ponesu najljepše uspomene sa njihovog 10. Međunarodnog moto skupa.

Čitavu fotogaleriju pogledajte OVDJE.

Više videa sa Moto skupa možete pogledati i na TikToku OVDJE

.



Karolina iz Blaca pobijedila u ženskim moto igrama i dobila kacigu


Sarajevski bajkeri su stigli u subotu poslijepodne

.

..

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.