x

Njezin izbor je u najmanju ruku neobičan

Osveta Bradu za Njemicu: 'Angelina je u ljubavnoj vezi s glumcem'

Glumica Angelina Jolie službeno je solo otkako se prije četiri godine razvela od 56-godišnjeg oskarovca Brada Pitta. 

No on ju je nedavno naljutio i povrijedio kad je doveo svoju novu, sada već bivšu djevojku, 29 godina mlađu njemačku manekenku Nicole Poturalski, u dvorac u Francuskoj u kojem se vjenčao s Angelinom, i to na godišnjicu njihovog vjenčanja. Nikoga zato nije iznenadilo da se 45-godišnjakinja odlučila osvetiti Bradu na isti način, i to s nekoć popularnim glumcem, 68-godišnjim Mickeyom Rourkeom. Navodno su njih dvoje 'uhvaćeni' kako se ljube, piše magazin New Idea.


Da je Angelina napokon odlučila da joj je dosta soliranja i da je vrijeme da ponovno da šansu muškom rodu, potvrdio je anonimni izvor koji joj je blizak i koji je svjedočio njihovom poljupcu. Otkrio je kako se Bradova bivša želi 'spandžati' s nekim kako bi natrljala Bradu 'sol na ranu' i kako s Mickeyem ne misli ništa ozbiljno. S obzirom da je on stariji od nje i da si je, smatraju mnogi, unakazio izgled plastičnim operacijama, on Angelini nije ni bio prvi izbor za 'dejtanje', pojasnio je. 'S obzirom da je većina glumaca njezinih godina u vezi ili braku, morala je gledati dalje. Premda Mickey nije njezin tip muškarca, misli da je u njemu pronašla pravu osobu, barem za njezine osvetničke planove Bradu', rekao je izvor i podsjetio kako su Brad i Mickey prijatelji već dugi niz godina, i kako će Brada sigurno zaboljeti bude li njegov 'pajdo' u vezi s Angelinom.


 Glumica se već jednom poljubila sa zvijezdom erotskog trilera '9 i pol tjedana', i to 2009. prilikom dodjele Oscara. Navodno je Brad tada 'poludio' od ljubomore i zato Angelina želi u njemu ponovno izazvati iste osjećaje. Ipak, ona i Mickey još nisu službeno potvrdili vezu. Glumac je u sretnoj vezi s ruskinjom Anastassijom Makarenko pa tek ostaje vidjeti hoće li prekinuti s njom kako bi nastavio navodnu vezu s Bradovom bivšom.


(Story.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.