x

Ovisnik o teretani: Bivšu NBA zvijezdu danas ne biste prepoznali, zovu ga Hulk

Mike Bibby vratio se svojoj staroj ljubavi - teretani. Često je tijekom košarkaške karijere u pauzama između dvije NBA sezone znao pretjerati s treniranjem pa na okupljanja dolaziti prenabildan, zbog čega su ga treneri tjerali da fizički izgled prilagodi košarci.

Bibby je karijeru završio 2012. godine, nakon čega se potpuno posvetio teretani i fizičkom izgledu. Danas izgleda poput bodibildera.

"Uvijek sam u teretani, ovisan sam o njoj. Svaki dan od 7 sati ujutro radim na sebi i imam poseban plan vježbi. Nakon toga igram košarku ili odbojku, a zatim navečer odradim još jednu seriju vježbi", rekao je 41-godišnji Bibby, čija je prošlogodišnja fotografija postala hit na internetu zbog velikih mišića, piše Index.hr.

 "NBA momčadi mi nikada nisu dopuštale dizati utege. Međutim, ja to obožavam. Volim vježbati, volim raditi to jače od ostalih i biti najbolji."

Najbolje dane karijere proveo je u Sacramentu, gdje je u sezoni 2005./06. zabijao 21 poen prosječno uz pet asistencija. Kasnije je igrao još za Atlantu, Washington, Miami i New York.

"Mnogi me danas ne prepoznaju, nisu navikli vidjeti me u ovakvom izdanju." 


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.