x

tuga

Ovo su sestre koje su tragično stradale u požaru Mostaru, poznat datum sahrane!

Sestre, Asja Dugandžić (55) i Saida Balić (53), koje su tragično stradale od posljedica požara koji je jučer, šest minuta nakon ponoći, izbio u kući u kojoj su živjele u ulici Bariše Smoljana u Mostaru sutra će biti sahranjene na Gradskom groblju Sutina, kako je to objavljeno u njihovim osmrtnicama.

Mostarski vatrogasci su sinoć, podsjetimo, objavili fotografije načinjene nakon gašenja požara na kojima je vidljivo da je unutrašnjost kuće u potpunosti izgorjela.

Tačan uzrok požara bit će poznat nakon rezultata svih neophodnih vještačenja, a za sada, prema informacijama koje smo dobili iz Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona, a kako smo jučer i objavili, nema elemenata krivičnog djela.


Također, prema preliminarnim rezultatima, sestre su stradale usljed gušenja dimom, a nakon vanjskog pregleda, koji je jučer u poslijepodnevnim satima obavljen, na tijelima nema tragova nasilja.

Potvrđeno je i da je Dugandžić bila živa do dolaska ekipe Hitne pomoći te da je , nažalost, bezuspješno reanimirana.

Podsjetimo, Dugandžić se brinula o sestri, a jedan od komšija je vidio u dvorištu kada se vatra ukazala i kada je dim počeo kuljati na sve strane.

U jednom trenutku ona se ponovo zaputila prema kući, vjerovatno, zbog sestre, koja je bila nepokretna, a iako je komšija vikao na nju da to ne čini, ona ga, nažalost, nije poslušala.


Izvor: Avaz

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


zdravo prijatelju, zovem se Isabella Ethan, liječnica sam i imam 45 godina. Molimo pročitajte moje pravo životno svjedočanstvo, imam pozitivnu namjeru da će ova informacija pomoći nekome tko pročita ovaj članak, u roku od dva dana obnoviti raskinuti brak i povratiti izgubljenu ljubavnu vezu. Nakon godina veze s Paulom, prekinuo je sa mnom, učinila sam sve što sam mogla da ga vratim da me voli, ali sve što sam učinila bilo je uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema njemu , pitao sam ga sa obećao sam svemu što sam imao, ali je odbio. Objasnio sam problem svojoj kolegici na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavnom čarobnjaku koji bi mi mogao pomoći da mu vratim ljubav, ali ja sam tip osobe koja nikada nije mislila da dio ljubavnih čarolija postoji ili djeluje, ja nisam imao izbor, ali da isprobam, poslao sam e-mail kanalu spellcaster i rekao mi je bez problema da će sve biti u redu prije tri dana, da će se moj bivši vratiti prije tri dana, bacio je komadić ljubavne čarolije u zrak i začudo drugi dan je bio oko 3.00 ujutro. Bivši ljubavnik me nazvao na mobitel, bila sam toliko iznenađena što sam se javila na telefonski poziv i sve što je rekao je da mu je toliko žao zbog svega što se dogodilo da je želio da mu se vratim jer me toliko voli. Bio sam tako sretan i tako smo počeli živjeti sretno zajedno. na ovaj način ga možete kontaktirati ako vam treba pomoć možete ga kontaktirati na ovu email adresu:[email protected] ili ga kontaktirati na whatsapp/viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744 ... :) . . :) .. :) .. :) .. :). . :)