x

Početi ćemo da ulazimo u prekršaje: Bivši frontmen grupe Legende očajan zbog finansijske situacije koja ga je zadesila!

Pjevač Ivan Milinković, nekadašnji član grupe "Legende" koji je nakon napuštanja benda nastavio solo karijeru, kao i veliki broj kolega sa estrade, oglasio se po pitanju višemjesečne sutacije vezane za virus korona, zbog koje pjevači nisu u mogućnosti da nastupaju.

- Kao esnaf, direktno smo ugroženi. Više nego poželjno, bilo bi, da se nađe način da radimo. Uz sve mjere opreza, na otvorenom, dok su ljetnji dani. Mi kao umjetnici, naši saradnici sa porodicama, u teškoj smo situaciji. Ovo postaje agonija, kojoj se vremenski kraj ne nazire. Pitam se, kada dođu hladni i kišoviti dani, kakvi će tek problemi nastati?! - rekao je Ivan ovim povodom.


-Neophodno je napraviti strategiju za nastupe u zatvorenom prostoru (klubovi, restorani, koncertne dvorane), uz sve mjere zaštite. U suprotnom, cijela ova situacija, natjeraće ljude da se sami organizuju i ulaze u prekršaje. Život će vlasnike objekata, ugostitelje, poslodavce i sve ostale građane koji ne mogu da prihoduju, natjerati da svjesno ulaze u prekršaje, ukoliko država ne nađe rješenje po ovom pitanju - dodao je on.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.