x

Procurila skandalozna fotografija: Zadrugar slikao ponos u punoj snazi?! Odao ga jedan detalj!

S.ksualna orijentacija bivšeg zadrugara i pjevača Save Perovića je iz ugla šire narodne mase pod znakom pitanja. Iako je imao vrelu akciju sa Minom Vrbaški pri kraju druge sezone spomenutog rijalitija, to nije smanjilo sumnju da on voli i isti spol.

Mnogi portali su prenosili vijesti da se dopisivao sa momcima putem socijalnih mreža, čak se izvjesni Nikola oglasio kako bi potvrdio navode, ali to je stavljeno pod tepih iz nepoznatih razloga. A ne zaboravimo da je Perović svojom izjavom razbijesnio sve pripadnike LGBT populacije izjavom:

– Podržavam gej brakove, ali ne i to da dobiju mogućnost da usvoje djecu. Nekako mi je čudno kada zamislim dijete u gej zajednici. Smatram da dijete treba da raste uz mamu i tatu, a ne da ima dvije tate ili dvije mame. To ne mogu nikako da shvatim niti da podržim – smatrao je ona, ali je promijenio mišljenje, izvinjavajući se.


Opšte je poznato da na Tviteru nije zabranjena golitinja, te postoje razni profili koji kače gole slike poznatih ličnosti, a Savo kao Zvezda Granda i učesnik rijalitija svakako uživa pažnju medija te se gleda svaki njegov korak, bio on ispravan ili pogrešan.

Izgleda da Savo nije bio dovoljno oprezan u vrelom dopisivanju, kome god da ju je slao, pa je fotka njegovog ponosa završila na Tviteru.

Na spornoj fotografiji nema lica, ali su ga odale tetovaže na butinama koje smo i te kako zapamtili tokom Zadruge.

Čime raspolaže i kako je otkriven da je on pogledajte OVDJE.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.