x

PROCURIO SKANDALOZNI SNIMAK: Teodora sa Ćazimom - video koji SVE dokazuje! Evo ŠTA su radili...

Mjesecima unazad spekuliše se o odnosu učesnice "Zadruge" Teodore Džehverović i kontroverznog biznismena Ćazima Osmanija, koji je lijepu plavokosu pjevačicu prošlog ljeta ugostio u svom hotelu u Poreču.

I dok Teodora tvrdi da sa čovjekom koji, kako kaže, može deda da joj bude, nije imala apsolutno ništa osim poslovne saradnje, njegova izabranica Doris Pranjić nedavno je otkrila da je Teodora ljetos "oblijetala oko njega", te da se na sve načine trudila da privuče njegovu pažnju.

Mnogo se pričalo i o snimcima iz Poreča koji su preplavili društvene mreže, a Teodora je uvijek u svoju odbranu tvrdila da sa Ćazimom nije imala ništa, budući da je u noći kada mu je u kazinu pjevala na uvce to činila u prisustvu njegove Doris, koja tvrdi suprotno.


Hrvatska misica izjavila je ranije da ona nije bila u kazinu kada su nastali snimci o kojima svi bruje, a u prilog njenim tvrdnjama govori i novi, do sada neobjavljeni snimak do kojeg je došla redakcija portala Pink.rs.

Na snimku koji je poslao čovjek koji je snimao, a koji je insistirao da se ne otkriva njegov identitet, jasno se vidi da su u Teodorinom i Ćazimovom društvu bili njena menadžerka Sandra i javnosti nepoznati muškarac, koji je, takođe, snimao njen performans.


Na početku se vidi kako biznismen dolazi do zgodne pjevačice, koja se glasno smijala, udobno se smiješta na mjesto do nje i uživa u njenom glasu, nakon čega joj je pruža ruku i značajno joj se približava, kao da će da je poljubi i baš u tom trenutku snimak se završava.

Bilo kako bilo, na snimku se ne vidi da li su Ćazim i Teodora imali nešto više od druženja i poslovne saradnje, a video pogledajte u nastavku: 


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.