x

Proklinju im nerođeno dijete: Trudna Nadežda i Toma preživljavaju golgotu nakon ovog postupka!

Bivši zadrugar Toma Panić čeka bebu sa pjevačicom Nadeždom Biljić, takođe bivšom zadrugarkom. Naime, Toma je veoma uzbuđen zbog prinova, pa je iz tih razloga riješio da se maksimalno posveti ovoj ulozi. Oni koji prate Tomu na Instagramu, znaju i da Toma ima psa Longa sa kojim voli da se druži i kojem je pružio dom, ali je ipak riješio da zbog bebe koja je na putu ovog psa proda.

On je na svom Instagram nalogu objavio oglas.

- Longo traži novog gazdu! Zamolio bih da se jave samo ozbiljni kupci, jer Longo je ozbiljan pas. Star je 5 mjeseci i pogodan je za putovanja, ko voli da putuje. Nisam u mogućnosti da čuvam psa, jer je prevelika obaveza s obzirom da ću uskoro postati roditelj. Baš iz tog razloga, veoma teškog srca, moram da ostanem bez psa. Inače je hiperaktivan i voli djecu, takođe je jako umiljat i nježan - napisao je Toma.


Kada je ovo objavio Toma nije ni sanjao šta će mu se dogoditi i da će zbog ovoga doživjeti kako osudu fanova, tako i napade koji prevazilaze svaku granicu.

- Samo neka kritikuju. Ne znam da li je gore što ja prodajem psa ili što mi kunu nerođeno dijete. To je sve što imam da kažem na ovu temu - rekao je Panić, očigledno prinuđen da se oprosti od vjernog prijatelja.


(Republika.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.