x

francuska

Provansa idealna destinacija za potpuni odmor

Možete uživati u beskrajno dugim plažama ili u aktivnom odmoru te planinariti.

Prilikom spomena Provanse svima su nam prva asocijacija ljubičasta polja lavande i crvenih makova, nepregledna polja suncokreta, vedro tirkizno nebo, šarmantna srednjovjekovna sela, kvalitetna vina i ukusna hrana.

No, Provansa je puno više od toga i svojom raznolikošću iznenadi svakoga! U Provansi će svatko pronaći nešto što mu odgovara: oni koji vole jug, mogu uživati na obali Sredozemnog mora, a oni koji u Provansu dolaze u potrazi za mirom i tišinom, sklad će pronaći među poljima lavande, zelenim vinogradima i vitkim čempresima.


Ukoliko tražite mjesto koje nudi raznovrsne aktivnosti i mogućnosti za odmor, ali ujedno omogućuje miran odmor, Provansa je idealna za Vas! Možete uživati u beskrajno dugim plažama ili u aktivnom odmoru te planinariti. Ili pak možete isprobati brdski biciklizam. Mnogo je sportskih aktivnosti kojima možete obogatiti svoj boravak, no ukoliko niste sportski tip osobe, možete istražiti brojne historijske i kulturne znamenitosti. Svako mjesto ima svoju čar i posebno je na svoj način!


Ne trebate biti šopingoholičar kako biste u potpunosti uživali u brojnim mogućnostima koje Provansa nudi i kako biste uživali svim osjetilima! Šarene tržnice će Vas jednostavno mamiti bogatom ponudom svježe hrane, voće, povrće, cvijeće, knjige, antikviteta, odjeće i pregršt zanimljivih stvari koje možete kupiti za povoljnu cijenu.

Ukoliko želite upoznati Provansu upijajući zrake sunca šetnjom kroz vinograde i stoljetne drvorede, ili odmarajući u sjeni maslinovog drveća, odaberite smještaj u nekom od sela koja su smještena u blizini velikih centara, ali opet dovoljno daleko da uživate u miru i tišini.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.