x

u tajnosti

Ša vjerio Taru ogrlicom: Nakon svađe tražio blagoslov od njenog oca u Skoplju!

Rijaliti par Tara Simov i Nenad Aleksić Ša započeli su emotivnu vezu u "Zadruzi 4" dok je reper još uvijek bio u braku.

Imali su izuzetno turbulentan odnos, ali su na kraju ipak uspjeli da obnove i očuvaju svoju vezu iako jedno vrijeme nisu bili zajedno. Navodno je do pomirenja došlo nakon što je reper otišao opet za Makedoniju i od Tarinog tate Gorana zatražio njenu ruku.

Tara je pristala da se uda za Ša, ali su se dogovorili da neko vrijeme kriju vjeridbu.


- Kada su raskinuli Ša se vratio iz Skoplja za Beograd, a Tara je ostala kod oca. Kako je shvatio da ipak ne može bez nje, sjeo je u kola, i otišao kod nje u Makedoniju. Kada je došao na vrata njenog oca odmah mu je rekao da želi od njega da zatraži Tarinu ruku. Ona je bila u šoku, nije vjerovala šta je snašlo. Imali su dug razgovor u kom je učestvovao i njen tata.


- On je i bio taj koji ih je posavjetovao da ne govore javno o vjeridbi i da neko vrijeme ćute dok se ne stiša sve. Mislim da ni Nenadova porodica još uvijek ne zna šta je učinio. On Taru nije zaprosio prstenom kako običaji i tradicija nalažu, već ogrlicom koja se Tari već duži period dopada - priča izvor za "Star" blizak reperu prenose mediji i dodaje:


- Njih dvoje imaju plan da uđu u Zadrugu 5 zajedno kako bi zaradili novac, a pričali su da nakon toga žele da zajednički život nastave u Skoplju, dalje od svih. Ša je oduševljen kako su ga u Makedoniji prihvatili i želi da tamo kupi stan i da započne život sa Tarom. Od njenog tate su dobili blagoslov i on je srećan što planiraju da budu blizu njega. Sigurni su da će ulazak u rijaliti da im još više učvrsti ljubav, a pored novca, žele da ubijede sve da je njihova ljubav prava. Da li će opstati, vidjećemo, ali je Tari tata rekao da ako raskinu opet, on neće dozvoliti više da se mire - završava izvor.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.