x

objasnila sve

Sanja Marinković se rugala debelim ženama, sad se pere: Evo šta kaže o tome što ih je ismijavala na Instagramu!

Sanja Marinković napravila je totalnu pometnju kada je na svom storiju podijelila snimak na kojima se vide dvije kurpulentije žene. Jedna dok izlazi iz vode, a druga sjedi na ležaljci. Voditeljka je u opisu snimka stavila akcenat na kilažu javnosti nepoznatih žena.

- I poslije Sanja razmišljaj o pravilnoj ishrani i treniraj... A vidi moju komšinicu uz akva parka i njene drugarice - napisala je Sanja i izazvala lavinu negativnih komentara.

Tim povodom su je novinari pozvali  za komentar:


- Nemam komentar. Osim što sam bila duhovita na svoj račun i što sam kritikovala sebe kako ponekad pretjerujem sa treninzima i pravilnom ishranom i treba da naučim da se opustim - rekla je Sanja i dodatno objasnila:


- Neko je uzeo samo jedan stori, a ne tri u nizu u kojem pominjem da je ljepota u oku posmatrača i da se divim njihovoj energiji. Pogrešno i površno protumačeno, nažalost - smatra Marinkovićeva.

Ipak, ona ima poruku za žene da vode računa o ishrani.


- A inače bih voljela da su mlade žene umjerene u ishrani, treninzima i da je naročito u ovo vrijeme važno da vodimo računa o svom zdravlju a gojaznost svi znamo je okidač za mnoge bolesti među mladima naročito.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.