x

Sanja Stanković deportovana iz Švicarske!

Sanja Stanković je preživjela pravu dramu kada je sletjela u Švajcarsku, u želji da posjeti majku, te da potom zajedno otputuju u Italiju i Grčku.

- Poludela sam. Da se nisam raspitala i da sam prošla tek tako, pa ajde, ali rečeno mi je da moram da imam negativan test na koronu i da ne smije da bude stariji od 72 sata. S obzirom na to da sam preležala koronu, uradila sam opet test i uputila se na aerodrom - počela je priču ona za "Star".


- Dešava mi se haos, svi oni koji imaju boravišnu vizu ili državljanstvo, mogli su da uđu u zemlju, a ja pošto nemam ništa od toga, vraćena sam, deportovali su me u Srbiju. Pokušala sam da im objasnim da mi je rečeno da moram da imam negativan test i da tako mogu da uđem, ali me nisu slušali.


- Iz dana u dan se mijenjaju pravila, tako da više nisam pametna, ni ja ni ljudi koji rade na aerodromu, čini mi se da njima iz minuta u minut stižu nove informacije. Nadam se da će ovo ludilo što prije da se završi - dodala je Sanja.

- Sada razmišljam gdje ću na odmor, ne smijem ni da se usudim da razmišljam da idem van granica. Na kraju ću na neku planinu da odem.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.