x

nova ljubav

Šaulićev sin Mihajlo smuvao Karićevu bivšu ženu! Ekskluzivne fotografije: Evo gdje joj je stavio ruku!

Mihajlo Šaulić, nasljednik pokojnog Šabana Šaulića, je, prema saznanjima Kurira, u tajnoj vezi sa bivšom ženom Simona Karića, Tamarom Nikolić.

Njih dvoje su se upoznali u septembru prošle godine na modnoj reviji Saše Milojkovića, gdje je manekenka nosila modele poznatog kreatora.

Tada se Goca Šaulić prvi put pojavila u javnosti nakon smrti supruga, a sa njom je bila i kćerka Ilda. Prema riječima  izvora, njih dvije su došle zbog kreacija, dok je Mihajlo bio isključivo zbog Tamare, pa su mu majka i sestra zbog velikog broja okupljenih medija poslužile samo kao dobar paravan.


Foto: Kurir

Nakon što se modni događaj završio, Šaulić je ušao u bekstejdž, gdje se i upoznao sa Nikolićevom. Ona u tom trenutku nije bila zainteresovana za druženje, pa su se sa prijateljima nakon nekoliko dana sastali u jednom prijestoničkom klubu. Tada nije bilo novinara, ali su, ipak, uslikani.


U prilog tome svjedoče i paparaco fotografije do kojih je došla Kurirova redakcija. Na njima se jasno vidi da su Tamara i Mihajlo prisni. Izvor koji se tom prilikom zadesio na licu mjesta, a zamolio je da ne otkrivaju njegovog identitet, do detalja je opisao šta je vidio.


- Vidjelo se da se zaljubljeni. Sve vrijeme su sjedili jedno pored drugog, smijali su se, a društvo sa kojim su bili kao da za njih nije postojalo. On je bio džentlmen i pomjerio joj je stolicu kada je ustala da ode do toaleta i sve vrijeme ju je pratio pogledom - priča naš izvor.


Prema saznanjima, Mihajlo i Tamara su tek odnedavno u tajnoj vezi, koju žele da sačuvaju daleko od očiju javnosti. Prije nego što je upoznao Tamaru, Mihajlo je bio u ljubavi sa Aleksandrom Mladenović, ali ta veza je kratko trajala i njih dvoje su odlučili da je za oboje najbolje da ostanu prijatelji.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.