x

ODLIČNE IDEJE

Sedam kombinacija zbog kojih ćete poželjeti kupiti kožne helanke

Odavno su postale dio sjajnih modnih izdanja i nezaobilazan dio garderobe

Helanke već dugo nisu odjevni komad rezerviran za odlazak na treninge. Odavno su postale dio sjajnih modnih izdanja i nezaobilazan dio garderobe dama koje vole to što helanke izgledaju odlično i istovremeno su vrlo udobne.

U hladnijem periodu godine mnoge dame klasične modele helanki zamjenjuju kožnim opcijama koje se fantastično slažu s čizmama, gležnjačama, tenama, ali i cipelama na potpeticu.

Kao i vaše uobičajene crne helanke, i kožni modeli jednostavni su za stiliziranje. Jednako dobro funkcioniraju u kombinaciji s bijelom košuljom i širokom majicom s kapuljačom. Odvažnije dame sigurno ne mogu odoljeti ni kožnim kombinacijama od glave do pete.

Ako se još pitate trebaju li vam kožne helanke u ormaru, u nastavku smo izdvojili sedam opcija kako ih kombinirati koje bi vas mogle potaknuti na kupovinu.

Visoke čizme, predimenzionirana bijela košulja i prsluk

I ne morate imati prsluk u ormaru, za sjajnu kombinaciju za odlazak na posao ili na druženje s prijateljicama bit će vam dovoljne kožne helanke, bijela košulja predimenzioniranog kroja i visoke čizme, a i gležnjače su opcija s kojom nećete pogriješiti.

Predimenzionirano pletivo i tene

U zimskim mjesecima volimo nositi toplo pletivo, a predimenzionirani modeli u kombinaciji s kožnim helankama i tenama savršena su opcija za ležerna druženja.

Dolčevita i sako u kombinaciji s kožnim helankama

Još jedan način da kožne helanke pretvorite u savršen komad za odlazak na posao jest taj da ih nosite u kombinaciji sa sakoom. Ispod sakoa možete nositi dolčevitu, ali i bluze, košulje... Odluka je na vama, a svaka od spomenutih opcija izgleda odlično.

Hoodie, jakna i tene

Opet se vraćamo ležernijim kombinacijama. Samo pogledajte modno izdanje u nastavku i vjerujemo da će vam se javiti želja za kožnim helankama koje su savršen par udobnim hoodie majicama.

Koža na kožu

Vjerujemo da će kožne kombinacije od glave do pete biti odabir odvažnijih dama. U svakom slučaju, radi se o sjajnom odabiru za, primjerice, večernje izlaske.

Kožne helanke i visoke potpetice

Kožne helanke mogu biti dio elegantnih izdanja koja uključuju cipele na visoku potpeticu. Kombinirajte ih sa sakoom i štiklama i dobit ćete izdanje u kojem možete otići na posao, a onda produžiti na spoj ili večeru s prijateljicama.

Koža i traper

Kožne hlače i komadi od trapera još su jedan savršen par. Jakne od trapera u kombinaciji s kožnim helankama kombinacija su u kojoj možete ušetati u proljeće.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.