x

Sita Ahmić oduševila revijom na sajmu ``Žena, ljepota, cvijeće``!

U organizaciji Akademije ``Brezar`` 24. i 25. maja u sarajevskom hotelu ``Hollywood`` se održava humanitarni sajam ``Žena, ljepota, cvijeće``. U subotu, prvi dan sajma modna dizajnerica Sita Ahmić je upriličila reviju za koju su se mogli čuti isključivo pozitivni komentari, pa nema sumnje kako se trud i rad isplatio.
Hotel Hollywood

Ul. Dr. Mustafe Pintola 23 Ilidža

033 773 100

Ovogodišnji sajam je humanitarnog karaktera, pa zainteresirani koji probaju neke od usluga plaćaju onoliko koliko žele, a sav prihod ide za pomoć stanovništvu čiji su domovi stradali u poplavama, te djeci s Daunovim sindromom.
 
Modna dizajnerica Sita Ahmić je pod brendom Design Sita A. predstavila dio svoje nove kolekcije`` Prowocative Women``. Ova Hrvatica sa bosanskim porijeklom ne krije kako joj je Sarajevo najdraži grad, odmah poslije Dubrovnika, pa se nakon revija u Splitu, Zagrebu vraća u bh. prijestonicu. Kreacije Site Ahmić su nosive i ženstvene, koje jasno ističu žensku liniju tijela, a u novoj kolekciji preovladava boja šampanjca, koja je ovoga proljeća i ljeta jenda od najnosivijih boja. 
 
 
ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.