x

evo kako izgleda

Sjećate li se Gastozove Marije? Sa njom je osvojio jutjub, a nakon raskida je nikada nije prebolio! Evo kako ona izgleda danas!

Nenada Marinkovića Gastoza, koji je nedavno sve šokirao kada je priznao s koliko djevojaka je bio u krevetu u isto vrijeme, domaća javnost je najbolje upoznala tokom učešća u rijaliti programu Parovi. Ipak, Gastoz je još prije rijalitija postao popularan kao jedan od prvih Jutjubera, dok je još živio u Parizu.

On se može nazvati i prvim Jutjuberom naše domaće scene. Pored mnogih smiješnih videa koje je snimao sam, javnost je mnogo puta mogao da vidi i njegovu tadašnju djevojku Mariju koja nije ukrala samo Nenadovo srce, već i srca svih njegovih obožavaoca, te su se svi tada divili njihovoj ljubavi.


Gastozove klipove, u to vrijeme je gledala mlađa populacija, a oni koji nisu voljeli njega da gledaju, uključivali su videe samo zbog Marije. Preslatka, uvijek nasmijana, beskrajno simpatična i umiljata djevojka, plijenila je svojim osmijehom, prelijepim očima i kovrdžavom kosom, a u jednom klipu su zajedno demonstrirali "kako se djevojka pravilno ljudi s jezikom".


Nije nepoznato ni to da je upravo Marija bila omiljena snajka Nenadovoj majci, zbog čega ju je on još više volio, a ostavila ga je pred sam njegov ulazak u rijaliti šou Parovi. Nakon toga, Nenad je bio sa dosta djevojaka, starleta, pjevačica i mnogim drugim, ali oduvijek se činilo da Mariju nikada nije prebolio.

Evo kako Nenadova najveća ljubav izgleda danas.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.