x

PREMIER LEAGUE

Službeno: Giroud potpisao za Chelsea, Batshuayi za Borussiju

'Chelsea je jedan od najvećih klubova u PL, osvojili su možda i najviše trofeja u zadnjih šest, sedam godina. Stigao sam u veliki klub i ponosan sam'

Olivier Giroud je novi igrač Chelseaja. Francuz je Potpisao ugovor na 18 mjeseci s opcijom produženja na još jednu godinu, a posao je vrijedan 16 milijuna funti.

Na Stamford Bridgeu će nositi dres s brojem 18.

"Chelsea je jedan od najvećih klubova u Premier ligi, osvojili su možda i najviše trofeja u posljednjih šest, sedam godina. Stigao sam u veliki klub i ponosan sam na to," poručio je Giroud nakon potpisa. 

Giroud je treći Francuz u Chelseajevoj momčadi, a priključuje se sunarodnjacima N’Golo Kanteu i Tiemouéu Bakayokou, a za plavce će moći igrati u sva tri natjecanja.

Nekoliko minuta prije potvrde ovog transfera stigla je potvrda i iz Dortmunda da je Michy Batshuayi stigao na posudbu u Borussiju iz Chelseaja do kraja sezone.

Batshuayi je stigao u Bundesligu kao zamjena za Aubameyanga koji je preselio u Arsenal, a Giroud mu je napravio mjesto odlaskom u Chelsea. 

"Na ljeto je Svjetsko prvenstvo, a kako bih ostvario svoj cilj da otputujem u Rusiju, moram igrati što više i postizati što više golova," rekao je Batshuayi nakon potpisa, a Michael Zorc je dodao:

"Michy je mlad i jako zanimljiv napadač, pokazao je sjajnu kvalitetu u Chelseaju, Marseilleu, belgijskom prvenstvu i reprezentaciji."


Izvor: Goal.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.