x

Smršala i nastavila da loče: Ana Nikolić popila 3 flaše bijelog vina, pijana vrištala na konobara, a onda joj se pridružio ovaj muškarac! (FOTO)

Ana Nikolić ozbiljno se posvetila treninzima i dijetama, koji su joj pomogli da smrša za kratko vrijeme. Uspjela je da nas ubijedi u to da se totalno promijenila, odnosno da je sad posvećena snimanju novih pjesama, svom izgledu i brizi o kćerki Tari, ali nismo dugo živjeli u tom uvjerenju.

Prije dvije večeri dobili smo dojavu da se Nikolićeva nalazi u jednom poznatom prijestoničkom restoranu, navodno komirana od alkohola, pa smo pojurili da provjerimo tu informaciju, piše Kurir. Čim smo stigli na lice mjesta, imali smo šta da čujemo, ali i da vidimo. Iz parka u kojem se nalazi bašta restorana dopirali su glasan smijeh i vriska, od čega se orilo cijelo naselje. Bio je to dobro poznati glas Ane Nikolić. Sjedila je u društvu jedne žene, javnosti nepoznate, vjerovatno drugarice. Pile su, kako nam je rekao jedan od gostiju restorana, već treću flašu bijelog vina.


Foto: Kurir

Već je bila ponoć kad smo uslikali Anu. Na fotografijama se vidi da je pijana. Jedva je sjedila u stolici, non-stop se klatila, zabacivala glavu i pričala toliko glasno da su je čuli i prolaznici na ulici.

Pola sata poslije ponoći njih dvije su ostale same u bašti restorana, pa je Ana shvatila da je vrijeme za polazak kući.

- Konobar, konobar... Konobar! Dođi ovamo - vikala je Nikolićeva.


Kad je platila račun, pozdravila se s drugaricom i tada joj se pridružio javnosti nepoznati dečko. Ana se, izgleda, opametila nakon što su je privodili jer je vozila pijana, pa je angažovala vozača, koji ju je bezbijedno smjestio u automobil i odvezao kući.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor/Foto: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.