x

zategnuta do neprepoznatljivosti

Šta se dogodilo sa licem Suzane Jovanović: Zbog ove promjene ženu Saše Popovića niko više ne može da prepozna! (Foto)

Za suprugu Saše Popovića mnogi kažu da je srećnica i da živi pravu bajku o kakvoj mnoge žene maštaju. Može se pohvaliti skladnom porodicom, lagodnim životom i bogatstvom, međutim ona je od onih dama koje materijalnom ne pridaju mnogo važnosti i mnogi koji je poznaju kažu da je njena najveća vrlina skromnost. 

Iako još od svog prvog pojavljivanja važi za jednu od najljepših pjevačica sa domaće javne scene, izgled Suzane Jovanović nije nešto čime je ona željela da privlači pažnju, što se može se zaključiti i po fotografijama sa njenog "Instagram" profila na kojima je često možemo vidjeti u potpuno opuštenim izdanjima i bez trunke šminke.


Poznata po tome što njeguje prirodan izgled, Suzana od početka svoje karijere pa do danas nije podlegla trendovima savremene ljepote koji podrazumijevaju estetske korekcije, a iako su je prijateljice nagovarale da se podvrgne tretmanima podmlađivanja, ona na to nije pristajala, smatrajući da je još uvijek rano za tako nešto, piše "Svet". Godinama je ostala vjerna i svojoj boji kose, a jedina promjena koja se mogla povremeno primijetiti kada je izgled Suzane Jovanović u pitanju, jeste način šminkanja, vjerovatno na nagovor snajke, koja je poznata šminkerka.


Da šminka i te kako može da čini čuda, te da ženu učini neprepoznatljivom, uvjerili smo se upravo ovom Suzaninom fotografijom na kojoj ona sa naglašenim mejkapom i ozbiljnom izrazom lica, po mišljenju mnogih, ne liči na sebe. Iako se većina slaže da joj izuzetno lijepo pristaje novi look, ima i onih kojima se novi izgled Suzane Jovanović nije dopao, jer kako kažu, žele da je vide nasmijanu, kakva je oduvijek bila.


Inače, o Suzaninom izgledu se brinu njena kćerka Aleksandra i snajka Tijana, koje uskoro pokreću zajednički biznis. Naime, kćerka Aleksandra je završila kurs za manikir, pa je riješila ubuduće time da se bavi, a njen otac Saša Popović jednom prilikom je otkrio da će ona da se udruži sa snajkom, Danijelovom ženom, koja je poznata šminkerka i koja već godinama radi u "Grandu".

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.