x

uznemirujuće

Stravične scene: Škodom udarila dva pješaka na pješačkom prelazu u Zenici!

Dvije osobe povrijeđene su u stravičnoj nesreći koja se dogodila na Glavnoj gradskoj magistrali u Zenici, tačnije na pješačkom prelazu kod Osnovne škole “Vladimir Nazor”.

U nesreći su učestvovali automobil Škoda i dvije pješakinje, a prizori na licu mjesta su zastrašujući.

Kako pričaju očevici nesreće na licu mjesta, starija Zeničanka udarila je pješakinje, inače sestre, na pješačkom prelazu. 

Neposredno nakon ove nesreće na lice mjesta izašle su ekipe Hitne pomoći i policija.

Vozilom Hitne pomoći povrijeđeni pješaci su prevezeni na Odjel urgentnog bloka Kantonalne bolnice Zenica. 

Prema riječima dežurnog službenika u Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), obje pješakinje zadobile su teže tjelesne povrede.

Uviđajnim radnjama, kojima je rukovodila dežurna tužiteljica, bit će rasvijetljene okolnosti ove nesreće. 

.

.

.

.

.

Foto: Pahuljko            

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bivši i ja smo prekinuli prije godinu i 2 mjeseca, a ja sam bila u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile prekinute. Pokušao sam doći do njega na društvenim mrežama, ali me maknuo s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i oni su mi rekli da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Svaki dan sam plakala i plakala jer sam ga jako voljela. Dok nisam rodila i beba nije imala godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla i nemam novca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala sestri i rekla joj svoj problem i rekla da zna za moćnu čaroliju koju je bacila dr alaba koja joj pomaže kad nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-pošte i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekla da će mi pomoći da razbijem čaroliju tako da će mi se moj muž zauvijek vratiti i da će biti moj. Bilo mi je veliko iznenađenje što se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čarobnjaku. Molim se da će dugo živjeti i raditi više od svog prekrasnog djela. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On ti može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: [email protected] ili ga možete dobiti putem njegovog vibera/whatsappa: +1(425) 477-2744