x

Šuška se da je ovaj zadrugar novi dečko Zilhe Fetić: Svima priča kako je ona lafica, dobar čovjek, a odala ih još jedna stvar! (FOTO)

Gostujući u studiju kod Dušice Jakovljević, bivši zadrugar Pavle Jovanović ispričao je da se zaista dopisuje za Edovom i dalje zakonitom suprugom Zilhom, te da mu se ona navodno javila kako bi je spojio sa ljudima iz medija sa kojima želi da razgovara. 

Ona se u međuvremenu predomislila i isključila opciju bilo kakvog javnog obraćanja, a susret sa Draganom Mitar i suprugom takođe je izbjegla.

Zatim, Pavle je o Zilhi govorio samo najbolje - da je lafica, brižna majka i dobar čovjek. Međutim, kada su ga pitali da li je on u vezi sa njom, rekao je da nije i da on nju poznaje jedino preko poruka.


Ipak, kako se navodi, pitanje koje se nametnulo u javnosti glasi - kako je moguće nekoga tako dobro upoznati samo preko poruka i biti siguran u tu osobu toliko, da je hvališ na televiziji?

Takođe, ono što je malo ko primijetio - Pavle često lajkuje Zilhine fotografije na Instagramu, što je i te kako probudilo sumnju na društvenim mrežama, a samo će vrijeme pokazati šta se među njima zaista događa. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.