x

progovorila

Svi ćemo osjetiti kako je kad se mala suma razvlači od prvog do prvog: Ana Bekuta o krizi!

Ana Bekuta na društvenim mrežama podijelila je sa svima kako se osjeća. Pjevačica je otkrila da ne "kuka" zbog toga što ne radi, iako su neki njene riječi protumačili pogrešno. 

"Rastužuje me kada se moje pređašnje poruke u dijelu javnosti tumače kao kukanje zato što ne radim. Ne, ne kukam i ne, ne radim. Ko sam ja da kukam, živa i zdrava, pored hiljada oboljelih koji se ovih dana bore za život? Ko sam ja da se žalim pored naših ljekara koji svaki dan neumorno rade sate i sate prekovremenih i za bijedne plate reskiraju zdravlje i život."


"Iza mene je 35 godina karijere i čitav jedan život. Bilo je i dobrih i loših dana. Srećna sam što sam zaradila za život radeći ono što najviše volim – pjevajući. Zato je strašno gledati i slušati kolege iz zemlje i regiona koji navijaju da se ponovo otvore klubovi kako bi mogli ponovo da pjevamo. Da li ste normalni? Nijedan ljudski život nije vrijedan nečijeg nastupa, a ni nečije karijere. Nijedan ljudski život", napisala je ona.


"Sva zla su prošla, proći će i ovo. Da, vjerovatno ćemo ostati bez para. Vjerovatno će nam stvari koje su bile svakodnevnica postati luksuz. Možda ćemo svi da osjetimo kako je to razvlačiti malu sumu novca od prvog do prvog. Možda ćemo tada shvatiti kako živi prosječan ljekar u Srbiji. Čuvajte se. Važno je da preživimo. Ponovo će biti radosti i života. Prošlo je sve, proće i ovo. Pjevaćemo ponovo", zaključila je na Instagramu, pokrenuvši lavinu komentara.

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.