x

Svjetska premijera potpuno nove Toyote Land Cruiser

Toyotin potpuno novi Land Cruiser oslanja se na tradicionalni kvalitet, izdržljivost i pouzdanost koji su potvrđeni u najtežim uslovima eksploatacije.

Novi model objedinjuje legendarnu istoriju Land Cruisera s novim tehnologijama, pružajući izuzetne performanse na putu i van njega.

Nova GA-F platforma, kao karoserija-na-okviru, osnova je za značajno povećanje krutosti karoserije i samog rama, poboljšavajući tako odziv, vožnju i upravljanje vozilom.

Prvi Land Cruiser koji je dobio električni servo upravljač i opciju isključenja prednjeg stabilizatora.

2,8-litarski dizel motor za optimalnu ravnotežu efikasnosti goriva i performansi - elektrifikovana verzija sa 48-voltnom tehnologijom "lakog" hibrida biće dostupna početkom 2025. godine.

Toyota danas s ponosom otkriva potpuno novi Land Cruiser, model koji se direktno oslanja na izvorne kvalitete koji čine ime Land Cruisera sinonimom za snagu i pouzdanost već više od 70 godina.

Legendarni geni Land Cruisera obogaćeni su novim tehnologijama za postizanje boljih performansi kako van puta, tako i u svakodnevnoj upotrebi. Rezultat svega biće još snažnija reputacija koju Land Cruisera ima širom svijeta, prije svega kao transportno vozilo kome možete vjerovati i koje će vas bezbjedno odvesti do odredišta i vratiti kući, čak i u najtežim uslovima.

Toyota će započeti pretprodaju novog Land Cruisera za evropske kupce u oktobru ove godine, a prve isporuke vozila očekuju se u prvoj polovini 2024. godine, prenosi "AutoBlog".



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.