x

"TREBA DA MI SE PROMJENI TERAPIJA!" MILJANA KULIĆ IDE U PSIHIJATRIJSKU BOLNICU, VIŠE NIŠTA NE KRIJE

Miljana je nakon surovog obračuna sa Zolom odlučila malo da ulepša svoj fizički izgled. Pošto je izgubila mesečni honorar zbog uništavanja Čolićeve imovine i stvari, Kulićeva je s mirom sela na frizersku stolicu da bi sredila kosu.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Ono što je privuklo pažnju grupa na društvenim mrežama, pa i nas, jeste ono što je Kulićeva poručila svojoj majci Mariji, preko frizerke.

NAJČITANIJA VIJEST:

HEROJ! POLICAJAC SKOČIO U VODU, SPASIO DJEVOJKU KOJA SE DAVILA Most između splavova popucao, nastao haos! Svjedoci o jezivim scenama


- Za ponedeljak joj obavezno prenesi da idem na veštačenje za Đedovića i Matoru, u neku psihijatrijsku ustanovu - rekla je Miljana frizerki.


Nakon toga, radnica salona je otkrila da je u kontaktu sa njenom porodicom, kao i da ih je sređivala - sestre Anu i Tijanu, kao i malog Željka. Takođe, radnica je prenela kako su joj roditelji dobro.

Nemoj da zaboraviš da kako znaš i umeš saznaš u kojoj psihijatrijskoj bolnici će biti veštačenje, i treba da mi se promeni terapija - dodala je Miljana.

NAJČITANIJA VIJEST:

OVO JE TRUDNICA KOJA JE POGINULA U KANJONU IBRA: Bila u devetom mjesecu, sa mužem i sinom (3) se vraćala od svojih roditelja

Videćemo kada će sutra Kulićeva napustiti sutra "Elitu", i kako će se situacija odvijati.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Pulsonline.rs


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.