x

Xavi: Prihvaćam da ja griješim, Real ne radi toliko grešaka

Trener nogometaša Barcelone Xavi Hernandez nakon prvog poraza (3:1) ove sezone u Primeri protiv najvećeg rivala Real Madrida rekao je da je njegova momčad imala dobrih trenutaka koje nije iskoristila.

“Vraćamo se praznih ruku. Nismo iskoristili svoje trenutke dobre igre. Ne odgovara nam ova dinamika utakmica, nešto se mora promijeniti. Ne mogu biti ničim zadovoljan kad smo izgubili 3:1. Jedina pozitivna stvar je što su oni koji su izostavljeni kasnije igrali s entuzijazmom, pokušavali popraviti stvari,” rekao je Xavi.

Ova utakmica bila je odlična prilika da stručni stožer vidi što nije u redu s igrom Barcelone.


“Do sada smo bili dobri u Primeri, ali moramo igrati jače, agresivnije. Pričali smo o tome, moramo pronaći način da zaustavimo kontre, kod prvog gola su nas uhvatili u tranziciji”.

Barcelona je u srijedu izgubila od Intera u Ligi prvaka, ali Xavi smatra da to nije utjecalo na njihovu igru.


“Ne vjerujem da je ta utakmica imala utjecaja. Bez sjajne igre moglo je biti 1:1 ili 2:2, ali kad ne riskiramo, ovakve se stvari događaju na Bernabeuu. Nismo bili loši u prvom dijelu, ali ako želimo pobjeđivati ​​u ovakvim utakmicama, moramo promijeniti mentalitet. Prije svega, moramo smanjiti pogreške. Ne upirem prstom u igrače, ja sam kapetan broda i prihvaćam da i ja griješim. No, Real ih ne zarađuje toliko. Jasno je, mi smo momčad u izgradnji, ali moramo sazrijeti kako bismo igrali na ovoj razini”, zaključio je Xavi.


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.