x

ZA SVAKU OSUDU

Zamijenili su bravu, ne možemo da uzmemo Sarine i bebine stvari: Uki otkrila nove detalje drame nakon brutalnog prebijanja Sare!

Tiktokerka Una Kablar, poznatija kao Uki Q u toku jučerašnjeg dana na svojim mrežama podijelila je fotografije svoje brutalno pretučene sestre Sare (19), kojoj je teške povrede nanio suprug Damjan Hadžić.

Javnost je zgrožena ovim postupkom, budući da je povrijedio i njihovu dvomjesečnu bebu, a Una je sada na svom Instagramu otkrila nove detalje o agoniji kroz koju prolaze.

Naime, ona je napisala da je porodica Hadžić zamijenila bravu i da nisu u mogućnosti da uzmu stvari.


"Danas je Sara trebalo da uzme sve svoje stvari u kom su zajedno živjeli, ali su gospoda danas u toku dana zamijenili bravu i ne možemo da uzmemo bebine i Sarine stvari. Iako su, koliko znamo, sinoć dobili nalog za iseljenje i zabranu prilaska stanu u kom su živjeli", napisala je Tiktokerka.


Podsjetimo, Sara H. , rođena sestra tik-tokerke Une Kablar, poznate kao Uki Q, pretučena je preksinoć u stanu u Rakovici. Nakon brutalnog prebijanja oglasila se i njena majka.

- Ćerka mi se, hvala bogu, oporavlja. Uznemirena je, teško guta od otoka, ne sjeća se svega što se dogodilo. Ovako nešto nismo očekivali, nismo se nadali. Damjan je djelovao kao dobar i fin mladić, ozbiljniji od svoje generacije, stalno je postio i često je išao u crkvu, a ispostavilo se da je monstrum - kaže Dijana Marinković za Kurir.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


GET RICH WITH BLANK ATM CARD, Whatsapp: +18033921735 I want to testify about Dark Web blank atm cards which can withdraw money from any atm machines around the world. I was very poor before and have no job. I saw so many testimony about how Dark Web Cyber hackers send them the atm blank card and use it to collect money in any atm machine and become rich.{[email protected]} I email them also and they sent me the blank atm card. I have use it to get 500,000 dollars. withdraw the maximum of 5,000 USD daily. Dark Web is giving out the card just to help the poor. Hack and take money directly from any atm machine vault with the use of atm programmed card which runs in automatic mode. You can also contact them for the service below * Western Union/MoneyGram Transfer * Bank Transfer * PayPal / Skrill Transfer * Crypto Mining * CashApp Transfer * Bitcoin Loans * Recover Stolen/Missing Crypto/Funds/Assets Email: [email protected]ail.com Text & Call or WhatsApp: +18033921735 Website: https://darkwebonlinehackers.com
Bok prijatelji, ja sam Naomi Samuel, nova sam ovdje, ne znam kako stvari ovdje funkcioniraju, ali ovdje sam pročitala dobre komentare i dodat ću malo iz svog života jer će mnogima biti od koristi mi ovdje, u potrazi za odgovorima i odnosima za rješavanje problema. Bila sam četiri godine u vezi sa Samulom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema svom mužu, pitala sam ga o svemu sam obećao, ali on je odbio. Objasnila sam problem svog odnosa s kolegicom na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavniku koji bi mi mogao pomoći da napravim ljubavnu čaroliju da vratim muškarca kući, ali ja sam žena koja nikad nije vjerovala u magiju, imala sam nema izbora , probala sam, kontaktirala sam vrača i rekao mi je da nema problema da će sve biti u redu u roku od tri dana, moj bivši će mi se vratiti u roku od tri dana, dr alaba je bacio urok i svaka druga amajlija u njegovom do hrama u moje ime usred noći. Začudo, drugi dan je bilo oko podneva. 16.00 Zvali su me sa nepoznatog broja, nazvao me bivši muž, bila sam toliko iznenađena da sam se javila na telefon, vidjela da je to moj muž, dugo smo razgovarali i sve što je rekao je da mu je žao. . jer je sve bilo krivo, rekao je da želi da mu se vratim da me voli još više. Bila sam tako sretna i otišla sam kod njega, kako smo počeli sretno živjeti zajedno i dan danas. Od tada sam obećao da ću podijeliti svoje dobre vijesti s ljubavnim igrama koje rade savršeno bez ikakvih nuspojava. Imam čvrstu namjeru da netko za koga znam da ima problema u vezi može pomoći takvoj osobi upućujući mu jedinu pravu i moćnu provjeru pravopisa koja mi je pomogla riješiti problem u braku. email:[email protected] možete mu poslati email ako vam je potrebna pomoć u vašoj vezi možete ga kontaktirati na WhatsApp i Viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744