x

Konačno je dočekao da upozna fudbalsku ikonu

Zaustavlja se crna limuzina, izlazi Ronaldo, a momak odmah pada na koljena ispred njega!

Cristiano Ronaldo (38) je za mnoge ljubitelje fudbala širom svijeta pravi idol, a među najluđim fanovima portugalske zvijezde je poznati YouTuber Darren Watkins Jr, poznatiji kao IShowSpeed. On je dugo pokušavao doći do CR-a i konačno ga je upoznao nakon meča protiv Bosne i Hercegovine, te je pao na koljena klanjajući se jednom od najboljih fudbalera svih vremena.


YouTuber Darren Watkins Jr, poznatiji kao IShowSpeed, dugo vremena dolazi na utakmice pokušavajući upoznati Cristiana Ronalda.

Njegova avantura počela je dok je CR još uvijek nosio dres Manchester Uniteda. Došao je na utakmicu, čekao je trenutak da se nađe s Ronaldom, ali ovaj je odjurio s utakmice i do sastanka nije došlo.


Nije Watkins uspio da ga ulovi ni na stadionu Al Nassra u Saudijskoj Arabiji, no posrećilo mu se jučer u Lisabonu nakon utakmice protiv Bosne i Hercegovine kada je konačno uspio doći do Cristiana.

Poznati YouTuber je na utakmicu došao u dresu Portugala. Ronaldo nije znao da je on tu, ali je nakon utakmice uslijedila scena za pamćenje i koja je Watkinsa ostavila bez teksta.


Crna limizuna se uz pomoć zvijezde Milana Raphaela Leaa zaustavila pored Watkinsa. Leao je saopštio starijem kolegi o čemu se radi i Ronaldo je u pratnji osiguranja izašao. Popularni YouTuber nije mogao vjerovati da je CR to napravio upravo zbog njega.

Odlučio mu se nakloniti. Pao je na koljena ispred Cristiana i vrištao je od uzbuđenja što će konačno upoznati ikonu fudbala.

"O moj Bože, o moj Bože", ponavljao je ovaj YouTuber koji je bio potpuno izbezumljen, te nije mogao vjerovati da se Cristiano pojavio ispred njega.


I sam CR je bio veoma iznenađen zbog nestvarne oduševljenosti ovog 18-godišnjeg momka. S osmijehom je pozirao s njim za fotografiju i izveo svoje čuveno 'Siuu'.

Mladi Amerikanac ima čak i tetovažu Cristiana Ronalda na ruci. Očigledno je veliki fan Portugalca i sinoć mu se ispunila velika želja, pa će ovaj trenutak dugo pamtiti.

Darren Watkins Junior je od streaminga na YouTubeu i drugim mrežama zaradio milione proteklih godina i bogatstvo mu se procjenjuje na oko 10-ak miliona dolara.


Izvor: sportsport.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.