x

„SASTANAK SA ŠEĆEROM“

"Žene, birajte starije i bogate muškarce": Misica iz Vijetnama na udaru kritika

Ovaj termin se odnosi na vezu između starije bogate osobe i mlađe osobe kojoj je plaćeno da budu zajedno


Drugoplasirana prošlogodišnja Miss fitnesa Vijetnama Le Fuong Tao (29) izazvala je kontroverze izražavajući podršku „sastancima sa šećerom“ pa se povodom toga i oglasila.

Da pojasnimo, ovaj termin se odnosi na vezu između starije bogate osobe i mlađe osobe kojoj je plaćeno da budu zajedno, a također joj se poklanjaju stvari, putovanja i slično.


Kako je sve počelo

Naime, Le je nedavno izazvala kritiku javnosti zbog videosnimka koji je objavila na nalogu društvene mreže gdje je javno podržala žene "koje treba da budu 'šećerne bebe' sve dok ne postoji treća osoba jer su stariji muškarci već stabilizovali svoje finansije, dok oni mlađi još grade svoje".

Nekoliko ljudi ju je kritikovalo zbog promovisanja nezdravog načina života žena, dok je jedan pratilac to nazvao "lijenim životom".


- Rekla sam da podržavam zabavljanje sa starijim muškarcima jer imaju mogućnost da se brinu o ženama zahvaljujući svojim finansijskim i karijernim dostignućima. Mnogi iskrivljuju definiciju pojma „sastanak sa šećerom“ da bi me sad kritikovali - rekla je Le prenosi "Yahoo".

Ona je izjavila da žene treba da biraju partnera koji ima dobru etiku, finansijsku stabilnost pošto se poslije porođaja i proširenja porodice karijera žene zaustavlja, prenosi Telegraf.rs.


- Ako odlučite da se udate za muškarce koji ne posjeduju sposobnost da brinu o porodici, onda ćete morati da radite dvije stvari u isto vrijeme: da rađate i zaradite novac - objasnila je Le.


Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.