x

Asmir Begović ipak spreman za Izrael!

Bh. fudbalski reprezentativci su treningom, koji je počeo u 17 sati, započeli ``radni dio`` priprema za utakmicu protiv Izraela. Uprkos brojnim povredama, dobra atmosfera i optimizam na licima Zmajeva su obilježila prvi dan treniranja.

Dobro raspoloženje pred novinarima nisu krili kako Anel Hadžić, tako  ni Asmir Begović. Pred ulaskom na teren Hadžić je kazao da u Izraelu možemo da očekujemo „pakao“.

 

„Očekuje nas izuzetno teška utakmica. Ići ćemo na pobjedu, protivnik je težak, ali dat ćemo sve što možemo da pobijedimo. Imamo problema s povredama, teško je, teško nam to svima pada. No, vjerujem da će selektor i stručni štab napraviti sve kako treba``, istakao je on, dodavši da ne zna ko će igrati u utakmici, kao ni to na kojoj će poziciji nastupati.

 

Begovićev nastup u jednom momentu bio je upitan, niko nije znao hoće li zaigrati ili ne, ali razloga za brigu ipak nemamo.

 

``Motiva ne nedostaje. Uhvatila nas je nekakva nesreća, ali dobro smo, želimo pobijediti. Branit ću, spreman sam, počeo sam s terapijama, zato sam i kasnio s dolaskom u Zenicu. Meč je jako važan, ne smijem propustiti ovaj susret``, naglasio je Begović.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.