x

U Zenici čarobna noć s Ninom Badrić!

Sinoć je u Plavoj dvorani Bosanskog narodnog pozorišta u Zenici, istinska diva i jedna od najkvalitetnijih pjevačica u regiji, Nina Badrić, održala svoj koncert. Velika sala BNP-a bila je premala da primi sve one koji su htjeli uživati u baršunastom glasu ove pop dive, jer je koncert rasprodan u rekordnom roku. Oni koji su imali tu sreću da obezbijede svoju ulaznicu, istinski su uživali u svemu što su čuli i vidjeli.

Nina je priredila fenomenalan show, tokom cijele večeri komunicirala je s publikom i svojim prefinjenim šarmom, atmosferu dovodila do usijanja. Ljubitelji njenih pjesama i vjerni fanovi bili su počašćeni izvođenjem nove pjesme, a Nina je u jednom trenutku na scenu izvela mladića iz publike s kojim je porazgovarala i zapjevala. 

 

Kvalitetni tekstovi, vrhunska muzička izvedba i emocije, neizostavan su dio svih Nininih nastupa pa ni ovaj nije bio izuzetak. I u Zenici Nina je opravdala titulu najveće regionalne muzičke zvijezde, koju skromno i s ponosom nosi. Sa puno strpljenja i želje da publika ode zadovoljna, Nina je potpisivala autograme i fotografisala se s fanovima, nakon koncerta. Nadamo se da će Nina uskoro u Zenici održati novi koncert i da će ljubitelji kvalitetne muzike opet imati priliku uživati u njenim pjesmama. 

 

``Dat će nam Bog i više od tog, dobro će dobrim vratiti.``

 Tekst: sigma

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.