x

Caffe restoran City Walk pored Katedrale i s pogledom na Ferhadiju idealno je mjesto za odmor i najukusnije specijalitete!

Caffe restoran City Walk smješten na apsolutno najboljoj lokaciji u Sarajevu, odmah pored Katedrale i s pogledom na čuvenu Ferhadiju za kratko vrijeme postao je omiljeno mjesto svih Sarajlija, ali i turista kojima odgovara ne samo mjesto, već njihovu pažnju zadobiju i zanimljivi specijaliteti i napitci. City Walk na adresi Trg fra Grge Martića 2  je za rekordno vrijeme postao favorit u gradu, a prava senzacija se očekuje tokom narednih dana. Naime, ljetna bašta je zvanično otvorena, a s prvim zracima sunca će poslužiti  kao fenomenalno mjesto za bijeg od stvarnosti i problema. 

Kafe - restoran City Walk

Trg fra Grge Martića 2, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

+387 33 877-866

Caffe restoran City Walk je slika i prilika idealnog mjesta za odmor. Kada se sve kockice slože, onda je sasvim jasno zašto je City Walk za kratko  vrijeme postao glavna tema u gradu. Počevši od same lokacija koja je uistinu najbolja, svi prolaznici ne mogu odoljeti, a da ne svrate barem na kratko. Naravno, sami izbor jela i primamljive cijene je nešto što ih zadrži, pa i oni koji dođu na petnaestak minuta na ispijanje nekog napitka rado ostanu duže kako bi uživali i u hrani. 


Zanimljiv izbor hrane će zadovoljiti svakog gosta. Nema sumnje da će svako pronaći nešto za sebe, a vrsni kuhari i uvijek svježe namirnice dodatno će ostaviti bolji utisak na vas. Vjerovatno će se mnogi tek po prvi put susresti s ovakvim menijem ili načinom spremanja nekog specijaliteta, ali ono najbitnije, ukus osvaja na prvi zalogaj. Također, bilo da su u pitanju razni napitci, čarolija i draž svemu jeste da takve nećete kušati nigdje drugo. 


Osim ljetne bašte koja je prava atrakcija i pored same Katedrale, a pogled se također pruža i na čuvenu Ferhadiju, sami ambijent City Walk-a je spoj luksuza, elegancije i jednostavnosti. Pažljivo se radilo na svakom detalju, pa ćete sa zadovoljstvom boraviti u enterijeru koji pruža potpuni komfor. Ambijent osvaja već pri samom ulasku, a svaki momenat proveden tamo će vam se učiniti dragocijenim. 


Više o ponudu City Walka: 

Kada je riječ o izuzetno bogatoj gastronomskoj ponudi koju nudi City Walk, treba izdvojiti fenomenalnu piletinu u kikiriki puteru, kao i pizzu City Walk. Među raznovrsnim slasticama se izdvajaju City Walk palačinke u više kombinacija, kao što su Ljubav na prvi pogled (badem, lješnjak, orah i Nutella), Keks Joy (Nutella i keks), Baby Love (Nutella, Smarties i Gummy bear)... Također, City Walk u svojoj ponudi ima i Lavazza espresso, jednu od najboljih italijanskih kafa koje se trenutno mogu naći na tržištu, te koktele City Magic, Healthy Mojito i Medni poljubac. Ukoliko ste ipak ljubitelj kremastih i hladnih napitaka, u ovom ugostiteljskom objektu ćete se moći osvježiti i nezaobilaznim smoothie napicima Wake up, Čisti užitak i Tropic Twist.


Posjetite Facebook stranicu City Walka: 

Tu je i Instagram stranica: 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.