x

Donosimo Vam stranicu preko koje ćete rezervisati nezaboravan odmor i do 50% jeftinije!

Umorni ste od svakodnevnog haosa. Ni sami više niste svjesni kako sve stižete i kako uspijevate pregurati dan? Želite se udaljiti od svakodnevne vreve? Megabon će vam u tome pomoći. Vašim odlaskom na stranicu Megabon i rezervacijom neke od mnogobrojnih ponuda za odmor možete uživati na željenoj lokaciji, a da će Vas sve koštati čak 50% jeftinije od realne cijene. 

Želite na more ili u banje? Voljeli biste posjetiti neku od prijestolnica koja vas oduvijek privlači? Šta kažete na opuštanje na svježem zraku u blizini skijališta? A sve to uz visoke popuste? Turistički portal Megabon vam sve to nudi na jednom mjestu. Provjerite 5 odabranih ponuda i provedite nezaboravan odmor po vašoj želji.

Nezaboravni doživljaji u Termama Tuhelj 

To što nas je posljednjih dana posjetio snijeg ne znači da se vi ne možete kupati! Bez vode ne možete ni zimi? Ako je tako, onda posjetite najveće bazensko kupalište u Hrvatskoj. Terme Tuhelj i Hotel Well 4* vam na Megabonu uz popust od 29% nude nezaboravan odmor. Ponuda uključuje kupanje u bazenima Vodenog planeta, ulaz u saune, kupanje u Termama Olimia, … Nezaboravni termalni užici već čekaju na vas!

Ponudu pogledajte OVDJE. 


Istraživanje Sarajeva i njegove okoline

Sarajevo ste posjetili već bezbroj puta? I svaki put se u Sarajevo rado vraćate? To zapravo i nije ništa neobično. U gradu bogate ponude jedinstvene arhitekture, historijskih tragova, ekskluzivnih muzičkih i kulturnih događaja se uvijek osjećate izvanredno? Nadomak Sarajeva, tačnije u Tarčinu, očekuje vas Tarčin Forest Resort & Spa Mgallery koji je dio luksuzne Sofitel grupe. Priuštite sebi luksuz uz 50% povoljniju cijenu, opustite se u prirodi i uživajte u bazenu, sauni, turskoj kupki i fitness centru.

Ponudu pogledajte OVDJE.


Odmor u Termama Čatež

Terme Čatež su oduvijek važile kao pravo mjesto odmora i zabave. Ako želite odmor u banjama gdje ćete se opustiti a vaša djeca ujedno uživati, nećete pogriješiti ako izaberete Terme Čatež i Hotel Terme 4*. Ponuda nudi kupanje u bazenima te zimskoj Termalnoj rivijeri, opustite se u sauni, a dodatnu energiju potrošite u fitnessu. U ovom banjskom raju ćete se provesti kao u snovima.

Ponudu pogledajte OVDJE.


Prirodni dragulj u Sarajevu

Prva misao kada neko govori o Sarajevu je osim Baščaršije sigurno i Vrelo Bosne. U blizini ovog predivnog prirodnog dragulja gdje se možete vratiti u prošlost i između ostalog provozati fijakerom, očekuje vas Hotel Hollywood 4*. Želite se udaljiti od gradske vreve ali ujedno na brzinu skoknuti do Ferhadije? Onda je ovo pravo rješenje za vas. Uzmite u obzir i 50% popusta … odluka je više nego jednostavna.

Ponudu pogledajte OVDJE.


Split – idealna destinacija za odmor tokom cijele godine

Ovaj vječno mlad grad godišnje zabilježi veliki broj posjetioca iz Bosne i Hercegovine. Uz svoje prirodne i historijske ljepote to ne bi trebalo biti ništa neobično. Grad je idealan za romantičan odmor u dvoje, a i porodice uvijek pronađu nešto za sebe. Uz ljepotu i zanimljivosti grada, u Splitu vas očekuje i Marvie Hotel & Health 4*. Nakon napornog dana u gradu i uživanju u splitskim ljepotama prepustite se Wellness i Spa zoni. Ova bogata ponuda je samo na Megabonu za vas na raspolaganju 50% povoljnije. Ne gubite vrijeme i iskoristite slobodne dane za posebno iskustvo.

Ponudu pogledajte OVDJE.

Megabon vam nudi sve to i još mnogo više. Sigurni smo da ćete na Megabonu pronaći savršenu ponudu za sebe ili vama drage osobe!

Pratite e-novosti i budite među prvima koji će saznati koji hoteli su vam na raspolaganju i upoznajte se sa popustima kojih se nećete moći odreći. Na e-novosti možete se prijaviti ovdje.


KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Tko danas čita ovo svjedočanstvo, trebao bi slaviti sa mnom i mojom obitelji jer je sve počelo kao neki vic, a drugi su rekli da je nemoguće. Ja sam Ruža Tomašić iz šibenskog kraja (Hrvatska). Sretno sam oženjen s dvoje djece i prekrasnom suprugom. S mojom se obitelji dogodilo nešto strašno, izgubio sam posao, a supruga je napustila kuću jer se nisam mogla dobro brinuti o sebi i obitelji. nju i moju djecu u to određeno vrijeme. Uspio sam devet godina, nijedna supruga koja bi me podržala da se dobro brinem o djeci. Pokušavam poslati SMS poruku svojoj ženi, ali ona me sprečava da razgovaram s njom. Pokušavam razgovarati s njezinom prijateljicom i njezinom obitelji, ali još uvijek znam da bi mi netko mogao pomoći i poslao sam zahtjev kasnije tolikim tvrtkama, ali još uvijek me ne zovu, dok ne dođe vjerni dan koji nikad u životu neću zaboraviti , Kad sam upoznao svog starog prijatelja kome sam objasnio sve svoje poteškoće, a on mi je pričao o velikom čovjeku koji mu je pomogao da se dobro zaposli u tvrtki Coca-cola i rekao mi je svoj šarmer, ali ja sam osoba koja nikad ne vjeruje u čaroliju, ali odlučio sam je pokušati i Drosagiede me uputio i pokazao mi što da radim u ova tri dana ručka čarolija. Slijedim sve upute i radim ono što je tražio od mene da učinim dobro. Drosagiede osigurava da je sve dobro prošlo i supruga bi me ponovno vidjela nakon divnog djela Drosagiede. Supruga me zove nepoznatim brojem i ispričala se i rekla mi je da joj stvarno nedostaje, a naša djeca i moja supruga dođu kući. I nakon dva dana kad mi je tvrtka poslala zahvalno pismo, sada sam uzorni menadžer tvrtke ovdje u SAD-u. Savjetujem da ako imate problema pošaljite poruku na ovaj e-mail: [email protected] ili WhatsApp na +2349014523836 ili Viber na +2349014523836 i dobit ćete najbolji rezultat. Uzmi stvari zdravo za gotovo i oduzet će ti se. Želim vam najbolje.