x

u julu i avgustu

Ljeto u Hotelu Edita u Ulcinju po nevjerovatnoj cijeni od samo 30€!

Ljeto je stiglo, Crna Gora je glavna atrakcija regionu, a juli i avgust su dva udarna mjeseca. Sezona odmora je aktuelna i u jeku sve do početka septembra. Baš tada su cijene smještaja uglavnom paprene, ali Hotel Edita u Ulcinju je pravi primjer kako je tu za svoje goste. Tako ćete u vrhunskom smještaju i sa brojnim pogodnostima moći provesti svoj idealan ljetni odmor po nevjerovatnim popustima bez obzira na to što su turističke cijene skočile nakon ekonomske krize i pandemije. 

Hotel Edita

Apartaments EDITA, Ulcinj 85360, Crna Gora

+ 38269 88 66 59

Idealno je vrijeme za godišnje odmore i ljetovanje, a Crna Gora je atrakcija kako za turiste iz regiona, tako i za one iz cijelog svijeta. Ulcinj privlači posebnu pažnju, a ukoliko ste u potrazi za idealnim smještajem i pristupačnim cijenama, Hotel Edita je savršen izbor za Vas. Inače, riječ je o dva objekta različite arhitekteure, ali su oba - Hotel Edita.


Hotel Edita u Ulcinju je više nego idealno mjesto za opuštanje sa vašim najmilijim. To se ne odnosi samo na sadržaj koji nudi, već i na pristupačnu cijenu boravka koja je u skladu sa primanjima ljudi sa Balkana. Upravo po tome se Hotel Edita izdvojio. Za kratko vrijeme je privukao pažnju, a po nevjerovatnoj cijeni od samo 30€ možete da uživate na destinaciji koja je raj za dušu. Naime, u toku jula, pa sve do 28. avgusta vaš boravak uz doručak i večeru košta samo 30€, dok ćete od 29. avgusta do 12. septembra ovo platiti samo 25€. 


Inače, Hotel Edita misli i na vaše najmilije, pa su tako uključeni popusti za djecu: djeca do 5 godine boravak gratis, djeca od 5 do 10.godina 50% cijene. Doručak, večera, užina su uključeni u cijenu, a tu je i dječiji meni.  Besplatan Wi-Fi je u cijelom rizortu, a tu su i dječije igralište, dječiji klub te dnevne i večernje organizovane aktivnosti i program zabave. Ležaljke i suncobrani su svima dostupni na bazenima (4 bazena + 2 dječija bazena + 2 bazena ekskluzivno za Premium goste). U sve su uračunati i peškiri za bazen i plažu, toaletna kozmetika, parking.


Inače, hotel se nalazi na 2,3 km od Velike plaže, što predstavlja destinaciju koja je fenomenalna za sve turiste - niti daleko od plaže, a opet niti suviše blizu, te ćete izbjeći gužve i galamu. Hotel Edita u ponudi ima besplatnu uslugu prijevoza po Ulcinju i do obližnjih plaža te sadrži klimatizirane sobe s vlastitim balkonima. Sve sobe sadrže TV s kabelskim programima, minibar i kupaonicu s tušem.


Restoran Edita poslužuje jela tradicionalne i međunarodne kuhinje. Recepcija je otvorena 24 sata dnevno, a dostupna je i posluga u sobu. Gosti se mogu opuštati na zajedničkoj terasi ili posjetiti obližnje restorane i barove, koji su udaljeni samo 50 metara. Autobusni kolodvor u Ulcinju udaljen je 300 metara od hotela Edita. Gosti mogu uživati u ribolovu u rijeci Portmilena, koja je udaljena 1,5 km, na biciklističkim stazama, do kojih ima 2 km, ili na pješčanoj Velikoj plaži, koja počinje 2,3 km od objekta.


Ne propustite akcijske cijene i priuštite sebi hedonističke momente za pamćenje.

Kontakt:
+ 382 69 88 66 59
+ 382 69 63 54 21

(Dostupni na viber /whatsapp)

Facebook:
https://www.facebook.com/Ulcinj-Hotel-Edita-114371395265168

Instagram:
https://www.instagram.com/hotel_edita_/

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.