x

FRANCUSKE ALPE

Luksuzni spa-centri: Masaža lica poludragim kamenjem

Provedite zimske dane u raju - otkrivamo najbolje spa centre u francuskim Alpama


Provedite zimske dane u raju - otkrivamo najbolje spa-centre u francuskim Alpama.

Najveći hotelski spa-centri u francuskim Alpama The Spa u Four Seasons Hotel Megeve i spa centar u Les Chalets du Mont d’Arbois uveli su nekoliko novih tretmana.


Oba spa-centra su opremljena grijanim zatvorenim i otvorenim bazenima, nudeći gostima priliku da se opuste nakon dugog dana na padinama dok se dive prekrasnim alpskim vidicima.

Ljubitelji sporta mogu da se opuste nakon dugog dana na stazama uz restorativni tretman u spa centru Four Seasons Megeve Collection.

Iskustvo luksuznog kupanja u sobi

Gosti mogu uživati u opuštajućem iskustvu kupanja u privatnosti svoje sobe. Spa terapeuti donose poslužavnik s izborom prirodnih proizvoda za kupanje koje gosti mogu sipati u kadu, obećavajući opuštajuće iskustvo. Bez obzira da li želite da nježno detoksikujete tijelo ili ublažite napetost i bolove u mišićima, ovo luksuzno iskustvo u sobi je zaista vrhunski ritual kupanja.


Tretmani na bazi biljaka

Tretman Eclat Alpin obuhvata masažu tijela esencijalnim uljem srebrene jele, nakon čega slijedi tretman lica koji koristi pupoljke srebrene jele i ručno ubrani različak. Tretman „A Stroll Through Megève“ sadrži piling za tijelo od srebrene jele i hidratantnu masažu tijela i lica s organskim ekstraktom runolika.

Renata Franca drenažna masaža

Masaža Renata Franca detoksikuje tijelo i poboljšava metabolizam. Koriste se brzi, čvrsti potezi, zajedno s nizom živahnih radnji kako bi se potakao protok limfe i ojačao imuni sistem. Gosti koji žele da produže iskustvo mogu uživati u tretmanu lica protiv starenja koji koristi poludrago kamenje za masažu i čišćenje, ostavljajući kožu blistavom i sjajnom.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.