x

Nakon pobjede Lune Đogani i sramnog čestitanja, Marko Miljković se konačno oglasio i sve otkrio: Evo zašto sam to uradio!

Luna Đogani sinoć je nakon poslednjeg preseka glasova postala pobednica "Zadruge 2" i osvojila 50.000 evra!

Čestitke su počele da pristižu sa svih strana, od roditelja, sestara, prijatelja, publike, voditeljke, ali ne i od njoj veoma bitne osobe u tom trenutku - bivšeg dečka Marka Miljkovića sa kojim je raskinula dan pred samo veliko finale.

Marko joj je odmah nakon proglašenja čestitao na veoma straman način tako što je prvo ignorisao, a onda jedva prišao i pružio ruku. 

Marko je otkrio i šta zaista misli o Luni, ali i zašto joj je samo pružio ruku. Ipak, ono što je bilo primijetno jeste da nikako nije mogao da se sabere tokom prvog minuta razgovora.


"Osjećaj je fantastičan! Drago mi je zbog Lune", počeo je Marko, koji smatra da pomirenje s bivšom nije put kojim bi krenuo u ovom trenutku: "Najbolje da ne... Ne znam, sada je baš zeznuta situacija, mnoge stvari su se izdešavale. Treba polako sve da se slegne. Ja nju i dalje volim i moram da se pomirim da je između nas kraj, da svako krene svojim putem", iskren je bio on.

"Jednostavno, zbog neslaganja" - bilo je jedino što je naveo kao razlog za raskid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.