x

tajna veza repera i rijaliti učesnice

Nataša Radan razvela Amara Gileta, pa smuvala zauzetog Bubu Corellija: Rialda je skrivala dok je bila s njim u Sarajevu!

Na­ta­ša Ra­dan po­zna­ta je po to­me da vo­li zau­ze­te mu­ška­r­ce, ta­ko se i ovo­ga pu­ta odlu­či­la da stu­pi u ta­j­nu ve­zu sa oso­bom ko­ja ni­je slo­bod­na.

Ka­ko Kurir sa­zna­je­ iz izvo­ra iz Bo­sne i He­r­ce­go­vi­ne, za­dru­ga­r­ka, ko­ja će učestvo­va­ti i u pe­toj se­zo­ni Pi­n­ko­vog ri­ja­li­ti­ja, smu­va­la je Bu­bu Ko­re­li­ja, a on je već du­že vreij­me u ve­zi s ma­ne­ken­kom Pe­trom Cu­pan.

Star­le­ta, ko­ja će od 5. se­p­te­m­bra bi­ti za­tvo­re­na na ima­nju u Ši­ma­no­v­ci­ma i ne­će mo­ći da ko­mu­ni­ci­ra sa svo­jim zau­ze­tim de­č­kom, bi­la je u Sa­ra­je­vu, gdje ju je po­kri­va­la pri­ja­te­lji­ca Ria­l­da Karahasanović.


Ona je oti­šla u Bo­snu i He­r­ce­go­vi­nu jer je Bu­bi, kao i nje­go­vom ko­le­gi Dža­li Bra­tu za­bra­njen ula­zak u Sr­bi­ju. Ka­ko tvr­de do­bro upu­će­ni izvo­ri, Ria­l­da po­dr­ža­va ovu ve­zu i zbog to­ga jav­no pri­ča ka­ko je ona ugos­ti­la ne­ka­da­šnju ci­me­r­ku u Sa­ra­je­vu i na taj na­čin joj je po­mo­gla da ne iza­zo­ve su­m­nju.


Ina­če, na In­sta­gram pro­fi­li­ma i Bu­be i Na­ta­še do­šlo je do pro­mje­ne. Oni su se odjed­nom ot­pra­ti­li na ovoj dru­štve­noj mre­ži, a spe­ku­li­še se da su to ura­di­li jer je Bu­bi­na zva­ni­č­na dje­vo­j­ka sa­zna­la za ovu ko­m­bi­na­ci­ju i na­pra­vi­la haos. Izvo­ri na­vo­de da je re­per zbog to­ga pos­tao opre­zni­ji.


Bu­ba Ko­re­li je Ra­da­no­vo­j ra­ni­je la­j­ko­vao sve fo­to­gra­fi­je, ali po­slije skan­da­la ko­ji je na­pra­vi­la Pe­tra, odlu­čio se da bu­de dis­kre­t­ni­ji.

Pre­ma sa­zna­nji­ma, kon­tro­ve­r­zni mu­zi­čar na­re­dio je Na­ta­ši da dr­že ve­zu u ta­j­nos­ti, ali kao što je to i ra­ni­je či­ni­la, ona je svo­jim obja­va­ma svi­ma sta­vi­la do zna­nja gdje se na­la­zi. Njihov plan je bio da se vi­de i na Mju­zik vi­ku u Beo­gra­du, ali po­što je re­pe­ru za­bra­njen ulaz u Sr­bi­ju, ona je mo­ra­la oti­ći u nje­gov grad ka­ko bi pro­ve­li što vi­še vre­me­na pred njen ula­zak u „Za­dru­gu“.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.