x

tragedija

Obdukcija pokazala kako su stradala četvorica drugova kod Čačka: Mladići nisu imali alkohol u krvi, a evo kako su poginuli!

Kako Kurir nezvanično saznaje, obdukcija četiri mladića koja su poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći između subote i nedjelje u selu Jančići kod Čačka, pokazala je da su svi preminuli usljed preloma vrata. Takođe, niko od mladića nije bio pod dejstvom alkohola niti psihoaktivnih supstanci.

Podsjetimo, Ognjen Vasiljević (19), Ivan Stančić (19), Nikola Zekavica (18) i Luka Mićović (20) nastradali kada se džip "suzuki vitara" u kom su bili zakucao u drvo, pa sletio s mosta u ambis kraj rijeke Kamenice u selu Jančići kod Čačka. Nađeni su nakon sedam i po sati.


- Obdukcioni nalaz je jutros stigao i utvrđeno je navodno, da su mladići prilikom udarca polomili vratove. To je neka trenutna smrt i oni nisu imali neke vidljive povrede na sebi, možda samo nekoliko ogrebotina - kaže naš sagovornik i dodaje:


- Sva četvorica mladića nisu, navodno, imala u sebi ni kap alkohola, kao ni nedozvoljene psihoaktivne supstance.

Kurirov sagovornik kaže da je vozač "suzuki vitare" Ognjen Vasiljević imao regularnu dozvolu.


- Ognjen je ranije polagao vozački ispit, još dok je bio maloljetan, tako da je u trenutku nesreće imao regularnu, pravu dozvolu - kaže on i dodaje da je možda nesreća mogla biti i spriječena da je auto u kom su bili imao vazdušne jastuke:

- Auto je stariji, ali niko ne može da se krivi, momci su bili divna bića, a istraga će pokazati šta im se desilo, pa su se njihovi životi nažalost ugasili.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.