x

OSTVARILO SE PROROČANSTVO BABA VANGE: Predvidjela Putinovu pobjedu, a evo ko će postati gospodar svijeta!

Mnoga predviđanja bugarske proročice baba Vange su se obistinila. Osim zemljotresa i drugih prirodnih katastrofa, predvidjela je mnoga politička dešavanja. Baba Vanga je navodno predvidjela Bregzit, teroristički napad 11. septembra u Njujorku i uspon ISIL-a.

Bugarska proročica koja je umrla 1996. godine u 85-oj godini, predvidjela je događaje za naredne vjekove, sve do 51. kada će se, prema njenim "vizijama" desiti smak svijeta. Ona je predvidjela i za budući svjetski poredak.

Kada je riječ o 2018. godini, ona je predvidjela nekoliko događaja koji će obilježiti godinu. Kako piše Birmingem mejl, ona je prorekla da će Vladimir Putin i Rusija zavladati cijelim svijetom.

Kada je 1979. godine razgovarala sa piscem Valentinom Sidorovim ona mu je rekla: "Sve će da se otopi kao led, samo će jedno ostati netaknuto - Vladimirova slava, slava Rusije. Biće previše žrtava. Niko ne može da zaustavi Rusiju".


Baba Vanga je dodala da će "ukoniće sve prepreke sa puta, i Rusija će postati gospodar svijeta!"

Slijepa proročica predvidjela je da će ove godine Kina postati svjetska super sila umjesto Amerike, i otkriće "novog oblika energije“ na Veneri. Navodno je baba Vanga predvidjela i da će doći do Trećeg svjetskog rata i velikog uništenja usljed upotrebe nuklearnog oružja.

Žena čije je pravo ime Vangelija Gušterova, oslijepila je u djetinjstvu kada ju je navodno tornado podigao u vazduh i bacio na zemlju. Od tada je tvrdila da može da vidi budućnost.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.