x

Otvara se akademija za rijaliti igrače? Predavanja drže Gastoz i Ružica i ne, ovo nije šala, od sada i diploma!

Novi rijaliti šou stiže na TV „Hepi“! Kako „Alo!“ saznaje, produkcija rijalitija „Parovi“ planira da od ljeta pokrene akademiju za rijaliti glumce, u kojoj će predavanja držati bivši učesnici rijalitija. Najbolji polaznici biće učesnici novih projekata TV „Hepi“, a na akademiju će moći da se upišu svi zainteresovani takmičari od 18 do 90 godina.

- Jedna od glavnih tema kojom će se baviti na akademiji je kako napraviti dobar šou. Budući da su Nenad Marinković Gastoz i Ružica Veljković dva takmičara koji su, svako na svoj način, obilježili „Parove“, produkcija namjerava da ih angažuje kao predavače. Gastoz i Ružica su pobjednici „Parova“, pa će njih dvoje imati šta da nauče takmičare - kaže naš izvor i objašnjava da njih dvoje neće biti jedini predavači.


- Takmičari će dobiti jasne instrukcije kako da privuku pažnju publike, a akademija rijaliti glumaca je zamišljena kao veliki kasting za nove rijalitije. Učesnicima će biti prikazani dobri primjeri kako se pravi šou i puštaće im snimke iz stranih rijalitija. Nije isključeno da će se neki aktuelni učesnici „Parova“ nađu na listi mentora - kaže naš izvor i dodaje:


- Mili Radosavljević i Ivan Marinković imaju ogromno iskustvo u rijalitijima i odavno su naučili kako da naprave dobar šou. Čim se bude završila aktuelna sezona „Parova“, Mili i Ivan će se naći u novoj ulozi - kaže naš izvor i dodaje:

- Samo oni koji se budu pokazali na akademiji dobiće mogućnost da učestvuju u novoj sezoni „Parova“, ali i u novim projektima koje TV „Hepi“ sprema - kaže naš izvor na kraju. 

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.