x

nije smjela da to uradi

Prekršila zlatno pravilo! Popović zamalo da diskvalifikuje Zorju Pajić: Izvukla se za dlaku!

Nakon kategorične diskvalifikacije Vanje Knežević iz “Zvezda Granda”, koja je izbačena zbog poruka koje je objavljivala na svom Instagram storiju, takmičarka Zorja Pajić ovog puta se izvukla da ne prođe isto.

Iako nije negativno spominjala članove žirija, kao što je to bio nesmotreni slučaj sa Vanjom, Zorja je u svom vlogu koji vodi na Jutjubu govorila o njima, što se nije dopalo Saši Popoviću. On ju je otvoreno opomenuo u emisiji i zatražio čak da obriše spomenuti video.


– Produkcija je Zorji tražila da obriše vlog sa Jutjuba u kom je komentarisala članove žirija. To nije smjela da radi – istakao je Saša, uz napomenu da Pajićeva nije bila upućena u ovo pravilo. Takmičarka je, za razliku od Kneževićeve, dobro prošla, jer ih nije vrijeđala, ali je komentarisala njihov način rada.


Pajićeva je dospjela u središte interesovanja domaće javnosti kada je objelodanjeno da je njen djever glumac Milan Jelen Pajić, koga je domaća publika zavoljela u ostvarenjima kao poput filmova i serija “Parada”, “Nepobjedivo srce”, “Vojna akademija”, “Sinđelići”, “Urgentni centar”… Nju na Instagramu prati skoro 24 hiljade ljudi, dok jedan vlog ima i skoro 300 hiljada pregleda.


Podsjetimo, Popović ima oštar stav kad je riječ o učesnicima takmičenja, te kategorično smatra da na društvenim mrežama ne treba da iznose svoje stavove o “Zvezdama Granda”. U prvom obraćanju u medijima nakon Vanjine diskvalifikacije, on je rekao kako takmičari ne treba da se ponašaju.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.