x

Priđe li ti neko na metar, glavu ću da mu rašrafim: Brutalna svađa Zorice, Lune i Slobe, pjevač opet udario rukom o zid, Anabela zaprijetila da će s policijom ući u Zadrugu!

Zorica Marković i Sloba Radanović prošle noći su se žestoko posvađali zbog toga što se po Slobinom mišljenju Zorica loše ponijela prema njegovoj djevojci Luni Đogani, pa joj se jednom prilikom unijela u lice. Nakon toga Radanović je poludio od bijesa, pa je vrijeđao Zoricu, a onda je sa Lunom otišao u sobu za izolaciju gdje su on i Đoganijeva nastavili da komentarišu cijelu situaciju.

- Pa to stavi u usta mami! - dovikivala je Zorica nakon što joj je Radanović pokazivao srednji prst.

- Stavi ti! Da ti je*em mamu ja u pi*ku! Je*aću vam svima mamu ja! - rekao je Sloba bijesno i udario rukom od zid.

- Alo! Hoćeš opet ruku da s*ebeš?! - pitala je Luna.

- Neću ništa da s*ebem! Je*aću ja njima mamu svima! Svaka budala dođe ovdje da se istresa na njoj! - vikao je Sloba.

- Uvedite bre nekog ko će malo nas da štiti, pi*ka vam materina! - viknula je Luna vjerovatno misleći na produkciju.

- Hoće ku*ac na njoj da se istresa svaka budala! Je*aću im svima mamu ja u pi*ku! Ja spavam ovdje sad, potrčci mogu da spavaju u jednom krevetu, boli me ku*ac! Ovo je naš krevet od sada do kraja rijalitija! Priđe li ti neko na metar je*aću mu mamu u pi*ku! Priđe li ti neko na metar glavu ću da mu rašrafim! E to sad javno govorim! Na metar joj neko priđe glavu ću da mu rašrafim! Ona će njoj da se unosi u facu, matora babuskera... - ponavljao je Sloba bijesno, a onda je dodao:

- Ovdje ostajemo do kraja rijalitija, vjeruj mi da me ništa ne zanima! Ne ulazimo u kuću više! Ne znam kakva je kazna i posljedica, ali iz ovog kreveta ne ustajemo!

- Kakvi debili ljudi! Koje je to zlo! U životu to ljudsko zlo nisam upoznala! Sad će oni mene da maltretiraju što ja nisam imala glasova koliko su oni željeli da imam! - zaključila je Luna.

- Neće niko da te maltretira, ja ću svima da im je*em mamu! Pun mi ih je ku*ac više! Neće onda tebi da se unosi u facu! Kako mene izbjegava, a tebi sve, samo se tebi obraća! - rekao je Sloba.

Cijelu situaciju iz studija televizije Pink pratila je Lunina mama, Anabela Atijas koja je zaprijetila kako će u Zadrugu ući sa policijom.


Nakon ovoga, voditeljka Dušica Jakovljević rekla je kako se Slobin komentar da će do kraja rijalitija ostati da spava tamo gdje po pravilu spavaju potrčci tumači kao bahaćenje i neprihvatljivo ponašanje.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.