x

brenin sin je prošlost

Svi su mislili da će uskoro svadba, a uslijedio raskid: Viktorova bivša pokazala novog dečka!

Sin Lepe Brene, Viktor Živojinović i šminkerka Sandra Miljaković prije nekoliko mjeseci stavili su tačku na svoju vezu, a oboje su odmah našli nove partnere.

Naime, nakon što se spekulisalo da je pjevačicin mlađi sin u vezi sa Lenom Čolak, i Sandra je pokazala kako uživa u novoj ljubavi.

Naime, ona je na Instagramu objavila fotografije sa novim dečkom, a na slikama se vidi koliko su zaljubljeni.


I dok su svi mislili da će Viktor odvesti Sandru pred oltar, s obzirom da su živjeli zajedno, to se ipak nije dogodilo. Podsnetimo, njen otac je za Kurir tada ispričao da su veoma zadovoljni potencijalnim zetom.


- Poštujem njen izbor i dopada mi se Viktor, djeluje mi da je lijepo vaspitan. Nismo ga još upoznali, jer ga Sandra nije dovodila kod nas. Smatra da je još rano za tako nešto i da su još mladi za neki dalji korak, i ja to poštujem. Ona je lijepo vaspitana, uvijek je bila odličan đak, student, dijete za primjer. Zna i da kuha, skoro je kuhala slatko, bila je u Budilovini prije dvije nedjelje - ispričao je njen otac za "Kurir".


Naime, Sandra se tokom trajanja vanrednog stanja navodno preselila vilu Živojinovića na Bežanijskoj kosi, međutim njen otac tvrdio je da to još nije zvanično, te da i dalje plaća svoj stan.

- I dalje plaća stan u Beogradu. S dečkom je u vili vjerovatno zbog korona virusa, lakše je kad su zajedno. Inače, ona odmalena ima radne navike, radila je kod mene u radnji, brala je kupine za nadnicu, ničega se ne libi. Evo, sad kad je dolazila u Budilovinu, išla je u kuću moje majke, svoje bake, koja ima 86 godina i njegovala ju je, pomagala joj. Sredila joj je cijelu kuću, oprala zavjese, ma sve radi. Mogu da kažem da me nije obrukala - kaže Zvezdan.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.