x

grljenje, ležanje u istom krevetu skretalo pažnju

Lepi Mića u centru skandala muvanja zadrugarki! Dok se one maze sa njim i brane ga, bivši zadrugar otkriva istinu: On zna šta radi!

Lepi Mića dio je rijalitija ''Zadruga'' već petu sezonu, važi za jednog od najvećih igrača, ali i nekoga na koga zadrugari u svakom trenutku mogu da se oslone, naročito djevojke i to mlađe, prema kojima on ima očinski odnos.

Međutim, taj očinski odnos prerastao je od savjetovanja do grljenja, ležanja u istom krevetu i maženja sa djevojkama, što je javnost oštro osudila, pa su počeli da ga optužuju da koristi te djevojke, te da ga nazivaju pogrdnim imenima.


Miću su optuživali i vrijeđali zbog odnosa sa Marijanom Zonjić, Monikom Jovanovskom i Anom Jovanović i dok su ga nazivali raznoraznim imenima, prijetili preko društvenih mreža, sve te djevojke su govorile da im je on kao otac i velika podrška u rijalitiju.


Bivši zadrugar Bane Đokić dovoljno je bio u Bijeloj kući da bi mogao da jasno vidi i procijeni neke stvari, a sada je iskreno za Republiku progovorio o Mićinom ponašanju prema mlađim djevojkama i otkrio da li je istina da pokušava da ih smuva i iskoristi.


- Mića je legenda i mnogo ga volim i poštujem i to je bezvezna priča. On čovjek ako ne može da ti pomogne, neće ni da ti odmogne, on zna kako sve to funkcioniše i da nije njega unutra mnoge bi čupale kosu sa glave i poubijale se, on je tu da balansira situacijom i da ih usmjeri u određenim situacijama. On je mnogo pomogao i Dejanu i Dalili, uvijek je tu da se nađe, on jeste i provokator i sve, ali odlično zna šta radi, tako da te priče da on nešto pokušava sa tim djevojkama je čista glupost - rekao  je Bane.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.