x

Mariću, polomiću ti noge i ruke: Ovo su prijeteće poruke Mariću zbog kojih je Slađa završila u zatvoru!

Nekadašnja voditeljka i učesnica rijalitija "Parovi" Slađana Petrušić (36) u petak je uhapšena zbog zastrašujućih prijetnji uredniku Hepi televizije Milomiru Mariću. Ona je u popodnevnim satima privedena u policiju gdje joj je nakon saslušanja određeno zadržavanje do 48 sati.

Kako saznajemo, Slađana Petrušić je od subote do četvrtka konstantno zvala telefonom Milomira Marića i slala mu prijeteće poruke, u kojima obećava da će ga unakaziti i likvidirati, zbog čega joj prijeti do tri godine zatvora.

Jednu od poruka sa najviše prijetnji Slađana je Mariću poslala u utorak 4. februara. U njoj je sramotno vrijeđala urednika.

- Slušaj, Mariću, majmune jedan, je l' ti treba da ti polomim ruke i noge. Treba li ti to. Pi.do jedna obična g.vnarska! Sad mi te dosta! Sad sam ja na potezu! Pazi se kad ideš na jutarnji i kad se vraćaš kući. Ozbiljna sam!!! Pare danas u 20.17. Tu sam ti ispred kuće i čekam te dok ne kreneš na posao. Opušteno, naspavaj se dobro.


Nakon dva dana, počevši od ranog jutra do kasno u noć, uslijedile su sljedeće poruke:

- Spavaš mirno, ha. Ajd baci oko kroz prozor, pa spavaj do 4 h opušteno, a za jutarnji te ja šminkam, Mariću. Svakih par minuta ćeš imati buđenje za p.šanje... Ipak, Mariću g.vnaru prevarantski, čeka te šminkanje ispred kuće. Možeš naručiti koje oko želiš da ti ima tamniju plavu boju, znači ipak svi zajedno radite prevare, g.vnaru jedan. Baš se zaje..avaš, je l' da. Ako te iko kazni, ja ću... Kunem ti se.. Svaki put se okreni iza sebe kad izađeš na ulicu. U 13 h idem kod inspektora i evo do 13 h ću ti prijetiti, majmune jedan, da što više dokaza imaš... Piš.ćeš krv, i to dva minuta.


Uplašen za bezbijednost, Milomir Marić je dao izjavu u policiji u kojoj je do detalja opisao kako mu je Petrušićeva prijetila, ali i to kako se osjeća i šta misli da je cilj voditeljke.

- Prije nekoliko dana novinari su me pozvali i rekli da mi prijeti Slađana Petrušić, da je napustila "Parove" prethodne večeri. Pošto je Slađana i ranije napuštala "Parove" sa ili bez dopuštenja, ja sam odgovorio na njen poziv. Tada je rekla da je bijesna na televiziju jer je njenog dečka u "Parovima" zaboljela glava, a lijek mu nisu donijeli, pa je i nju zaboljela glava. Poslije toga je ona napravila skandal i oboje su napustili rijaliti i to je bio moj posljednji razgovor s njom - rekao je Marić i nastavio:


- Od tog momenta preko društvenih mreža i na moj telefon mi šalje prijeteće poruke. Sve kopije poruka i sadržaje istih ću dostaviti policiji jer su moji saradnici sve snimili. U tim porukama mi otvoreno govori da će me unakaziti, našminkati, prebiti, likvidirati. Ne znam čime sam to zaslužio jer sam joj samo pomagao u životu i omogućio da nešto zaradi, da se afirmiše i čak joj dao šansu da kao autor radi TV emisiju "Provodadžije". Pošto Slađana ne može da kontroliše ponašanje, od nje se može svašta očekivati i ugrožena mi je sigurnost i bezbijednost.

Slađana u policiji nije negirala da je slala Mariću prijeteće poruke, te je otkrila da ga je čak 50 puta zvala dok je on vodio jutarnji program na Hepiju.

- Tačno je da sam za tih pet dana uputila više prijetećih poruka Milomiru Mariću i tačno je da sam poslala sve što ovdje piše. Pretpostavila sam da me policija zove u vezi s tim prijetnjama. Moram da dodam da ja za to vrijeme dok sam mu slala poruke nisam znala gdje se on tačno nalazi. Pozvala sam ga u toku jutarnjeg programa 50 puta, ali mi se nije javljao, pa sam mu poslala poruke. Samo sam htjela da ga malo uplašim, a i više sam htjela da skrenem pažnju na sebe - otkrila je Slađana.

.

.

.

(Srpski telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.