x

Ne želi da sjedi u žiriju sa Kebinom snajkom! Karleuša ucijenila Popovića: Ili Severina ili ja!

Severina Kojić izazvala je rat između Jelene Karleuše i Saše Popovića. Kako Srpski telegraf saznaje, pop diva poručila je gazdi "Granda" da odlazi iz žirija ukoliko planira da u žiri dovede Severinu.

- Karleuša je poludjela kada je čula da Popović moli Severinu da dođe u žiri i da joj za taj angažman nudi 100.000 eura samo da pristane. To ju je dovelo do ludila pošto ona već godinama sjedi u stolici bez ikakve finansijske nadoknade. Čekala je samo da se završi finale, a odmah poslije proglašenja prišla je Popoviću i sasula mu u lice sve što misli - govori dobro obaviješten izvor blizak pjevačici i otkriva šta je tačno mala od skandala rekla Saši:


- Slušaj, ovako na stranu to što si izlobirao Džejlinu pobjedu i omalovažio rad moje grupe. Sad čujem planiraš i Severinu da dovedeš da sjedi ovdje. Ako je dovedeš, na mene da ne računaš sljedeće sezone. U stvari možeš da računaš na mene, ali će to da te košta 200.000 eura po sezoni. Nisam ja budala da ti sjedim ovdje džabe, a da pjevaljkama koje propadaju dižeš karijeru i još da im platiš. Ja ovdje dižem gledanost, a to košta.


Kako dalje izvor navodi, Saša je poslije ovog Karleušinog napada pokušao da se izvuče i da joj kaže da ne raspolaže tačnim informacijama, ali bezuspješno. Ona mu je jasno stavila do znanja kako stoje stvari kada je ona u pitanju i rekla mu da ukoliko želi da je sačuva u stolici, izađe pred novinare i kaže kako se žiri neće mijenjati naredne sezone. Doveden u mat poziciju, Popović nije imao izbora, nego je nakon proglašenja davao intervjue u kojima je na sav glas ponavljao:

- Žiri se naredne sezone neće mijenjati. Promijenićemo možda način glasanja.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.