x

provode se

Oni znaju kako se uživa: Dara Bubamara i njen 21 godinu mlađi dečko oglasili su se iz Dubaija! Fotkama zapalili Instagram!

Pjevačica Dara Bubamara uživa u vezi sa 21 godinu mlađim dečkom Tonijem. Popularni par otkako je objelodanio svoju ljubav nalazi se u žiži interesovanja, a ovog puta u centru zbivanja našli su se zbog provokativnih fotografija i snimaka sa njihovog novog putovanja.

Naime, Dara i Toni stigli su u Dubai. Pjevačica je uredno sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podijelila fotografije i snimke kako ona i njen voljeni uživaju.

Dara je najprije podijelila fotku na kojoj se vide noge njenog izabranika, ali i koktel. Nešto kasnije svoju publiku pjevačica je obradovala video snimkom u kojem nasmijana pozira na ramenu svog mladog dečka, da bi kasnije ispozirala sama u roze haljini i svima pokazala svoju liniju. 


Podsjetimo, Dara i Toni u vezi su od avgusta prošle godine, i od tada su nerazdvojni. I dok su svi tokom 2020. godine bili vezani za jedno mjesto, to Daru i Tonija nije spriječilo da putuju po luksuznim destinacijama, tako da ni ovo njihovo putovanje ne iznenađuje. Oni znaju da uživaju.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.