x

Ovaj milijarder je predvidio koronavirus: Gejts je uložio veliki novac u stvaranje vakcine, evo koliko žrtava očekuje!

Svjetski mediji prenose kako je američki milijarder Bil Gejts unaprijed predvidio pojavu novog virusa koja bi mogla da izazove pandemiju. Naime, 28. decembra 2018. godine u časopisu "Sajens alert" Bil Gejts je objavio rezultate istraživanja njegove fondacije za borbu protiv svjetskih pandemija.

Naime, Gejts je tada upozorio da bi u narednoj deceniji mogla da izbije megapandemija nekog smrtonosnog virusa, koji bi u prvih 6 mjeseci odnio 30 miliona života i nastavio eksponencijalno da raste.

Kako bi spriječio ovaj scenario, Gejts je uložio 12 miliona dolara u centar za istraživanje virusa i izradu vakcina za borbu protiv njih.

Uz prezentaciju je objavljena i video-simulacija pandemije, po kojoj nastanak i inicijalno širenje virusa počinje u centralno-istočnoj Kini, odakle se brzo, u prva 2-3 mjeseca, širi ka Indiji, Japanu, Njemačkoj i Francuskoj, a potom i po cijelom svijetu.


Prije nekoliko meseci Gejts je objavio novu simulaciju pod imenom "Događaj 201", kao plan borbe za predstojeću pandemiju.

Tom prilikom su "Džon Hopkins centar za zdravlje", fondacija "Svjetskog ekonomskog Foruma", i "Fondacija Bila i Melinde Gejts" 18. oktobra 2019. godine u Njujorku održali predavanje i multimedijalnu prezentaciju o globalnoj pandemiji.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.